iPhone 12 en iPhone 12 Pro nu te reserveren in Nederland: vind de beste prijzen

Lars Paijmans
16 oktober 2020, 14:00
2 min leestijd
Breaking

Daar zijn ze! Vanaf nu kun je de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro in Nederland reserveren. In dit artikel vind je de beste prijzen van zowel abonnementen als losse toestellen.

Pre-order iPhone 12 en iPhone 12 Pro nu in Nederland

Stipt om 14:00 uur Nederlandse tijd ging de iPhone 12 pre-order van start. Net als vorig jaar wat later dan gebruikelijk dus. Wat wel hetzelfde is gebleven, is de regel ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’: wil jij een iPhone 12 of iPhone 12 Pro zo snel mogelijk in huis? Dan loont het om nu zo snel mogelijk een pre-order te plaatsen.

Het enige wat je vooraf even moet bepalen is of je een iPhone 12 Pro of iPhone 12 met abonnement wil, of liever een los toestel aanschaft. Op de website van Apple en via onderstaande partijen kun je een exemplaar reserveren. Let daarbij altijd goed op de levertijd en prijs, die kan onderling namelijk verschillen.

Naar verwachting zal de voorraad na een tijdje opraken, waardoor de ene winkel wel snel kan leveren en je bij de ander soms weken moet wachten. De eerste exemplaren worden volgende week vrijdag op 23 oktober bezorgd.

iPhone 12 met abonnement bestellen

iPhone 12 los bestellen

Apple iPhone 12 prijzen vergelijken

Bekijk product

iPhone 12 Pro met abonnement bestellen

iPhone 12 Pro los bestellen

Apple iPhone 12 Pro prijzen vergelijken

Bekijk product

Unieke functies van de iPhone 12 en iPhone 12 Pro

De iPhone 12 en de iPhone 12 Pro introduceren voor het eerst in jaren een nieuw design. Dat doet vooral denken aan die van de iPhone 5 van jaren geleden. De hoeken zijn scherper, waardoor ze ook lijken op het design van de meest recente iPad Pro’s.

Daarnaast heeft de iPhone 12 nu ook een oled-scherm, wat voor mooiere kleuren en een verbeterde beeldkwaliteit zorgt. De iPhone 12 Pro is dit jaar voor het eerst uitgerust met een LiDAR-scanner: een nieuwe sensor die onder meer Portretfoto’s verbetert en een uitkomst is voor alles wat augmented reality te maken heeft.

Naast de iPhone 12 en iPhone 12 Pro heeft Apple ook de iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max aangekondigd. Die twee toestellen zijn vanaf 6 november in Nederland te bestellen.

Alle producten die in dit artikel worden aangeraden zijn uitgekozen door de redactie van iPhoned zonder commerciële beïnvloeding. Naar deze producten kan verwezen worden met een affiliate-link. Als je iets koopt via deze link, kan iPhoned een commissie ontvangen. Meer weten? Bekijk dan ons redactiestatuut.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 12

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen