Win de nieuwe iPhone: iPhoned geeft de iPhone 12 Pro weg!

Lars Paijmans
17 oktober 2020, 14:55
2 min leestijd

De nieuwe iPhones zijn gepresenteerd en trouwe iPhoned-lezers weten wat dat betekent: het is weer tijd voor de grootste winactie van het jaar. We geven een nieuwe iPhone weg! Zo maak je kans op de opvolger van de iPhone 11 Pro.

Lees verder na de advertentie.

Zo kun jij de iPhone 12 Pro winnen

Meedoen is heel gemakkelijk: het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven voor onze nieuwsbrief met het onderstaande formulier. Welke nieuwsbrief je kiest maakt niet uit: zodra je bent ingeschreven, maak je kans op die fonkelnieuwe smartphone.

  1. Schrijf je in via dit formulier;
  2. Duimen maar!

Let op: We zijn onze trouwe lezers uiteraard niet vergeten.
Ben je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan maak je automatisch kans.

De afgelopen jaren hebben we steeds de nieuwe iPhone weggegeven: geen addertjes onder het gratis of vervelende spam-mailtjes in je inbox. Je kiest zelf op welke nieuwsbrief je (gratis) jezelf inschrijft:

  • Dagelijks: onze dagelijkse nieuwsbrief ploft iedere werkdag in je mailbox met al het Apple-nieuws van de afgelopen 24 uur;
  • Wekelijks: de wekelijkse nieuwsbrief versturen we vrijdagavond met een selectie van het belangrijkste nieuws en onze beste artikelen;
  • Winacties: met deze nieuwsbrief word je een paar keer per jaar op de hoogte gebracht over winacties.

Wanneer maken we de winnaar bekend?

De iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max en iPhone 12 mini zijn inmiddels onthuld. De twee laatstgenoemde gaan 6 november in de pre-order: de iPhone 12 en 12 Pro kunnen al besteld worden.

En dat hebben we gedaan: de beste iPhone van 2020 wordt (als het goed) is 23 oktober hier geleverd. Dan maken we de winnaar bekend. Zodra het zo zover is lees je op iPhoned wie er gewonnen heeft.

Namens heel de iPhoned-redactie wensen we iedereen heel veel succes!

Lees alles over de nieuwste iPhones:

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's