De iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600,- terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro winactie: de winnaar is bekend!

Lars Paijmans
23 oktober 2020, 10:01
2 min leestijd

De nieuwe iPhones zijn gepresenteerd en trouwe iPhoned-lezers weten wat dat betekent: het is weer tijd voor de grootste winactie van het jaar. We geven een nieuwe iPhone weg! In dit artikel maken we de winnaar bekend!

Lees verder na de advertentie.

iPhone 12 Pro winactie: de winnaar is bekend

Na een paar maanden waarin meer dan tienduizend iPhoned-lezers en kijkers hebben meegedaan, maken we vandaag de winnaar bekend.

De winnaar van de iPhone 12 Pro is: Nick Leeflang!

We wensen Nick heel veel plezier met zijn gloednieuwe iPhone, we sturen hem zo snel mogelijk naar je op! Natuurlijk willen we ook alle andere deelnemers bedanken voor het meedoen. Houd iPhoned in de gaten, want er zullen regelmatig nieuwe winacties verschijnen.

iPhone 12 in Nederland

Heb je vandaag geen iPhone gewonnen? Niet getreurd: op iPhoned hebben we meerdere keren per jaar een winactie waarmee we tal van toffe prijzen weggeven. Als abonnee op onze nieuwsbrief blijf je daarvan op de hoogte. Op deze drie nieuwsbrieven kun jij jezelf inschrijven:

  • Dagelijks: onze dagelijkse nieuwsbrief ploft iedere werkdag in je mailbox met al het Apple-nieuws van de afgelopen 24 uur;
  • Wekelijks: de wekelijkse nieuwsbrief versturen we vrijdagavond met een selectie van het belangrijkste nieuws en onze beste artikelen;
  • Winacties: met deze nieuwsbrief word je een paar keer per jaar op de hoogte gebracht over winacties.

Alles over de iPhone 12, iPhone 12 Pro en meer

De iPhone 12 en iPhone 12 Pro zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland, maar ook de iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max komen al spoedig uit: op 6 november start de pre-order, waarna de eerste exemplaren een week later geleverd worden.

Houd de komende weken iPhoned dus goed in de gaten, want wij gaan aan de slag om Apples nieuwste smartphones uitgebreid te testen. Zo kun je nu al onze eerste indruk van de iPhone 12 lezen.

Namens de hele iPhoned-redactie willen we iedereen bedanken voor het meedoen!

Lees alles over de nieuwste iPhones:

Win de iPhone 12 Pro! iPhoned geeft de nieuwe iPhone weg!
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen