iPhone 12-event terugkijken: zo bekijk je alle aankondigingen opnieuw

Dilara Isik
15 oktober 2020, 11:03
1 min leestijd

Heb je het Apple-event gemist of wil je het nog eens rustig terugkijken? In dit artikel zetten we al het videomateriaal op een rij.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 12-event terugkijken: kijk hier alle aankondigingen

Deze week kondigde Apple in iets meer dan een uur de iPhone 12 miniiPhone 12iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max aan. Voorafgaand aan de iPhone-onthulling werd ook de HomePod mini aangekondigd.

Vanwege het coronavirus deed Apple het dit jaar net even anders. In september presenteerde het bedrijf uit Cupertino de nieuwe Apple Watch en iPads. Nu, ongeveer een maand later, werden de vier nieuwe iPhones eindelijk uit de doeken gedaan. Via een livestream was de video dinsdagavond te bekijken.

Hieronder hebben we alle video’s van Apple op een rijtje gezet. Je kunt de volledige livestream checken, maar je kunt ook trailers van de iPhone 12, iPhone 12 Pro en de HomePod mini kijken.

Apple Event — October 13
Meet iPhone 12 — Apple
This is iPhone 12 Pro — Apple
Introducing HomePod mini — Apple

iPhone 12-event round-up

Vind je de video te lang? In het filmpje hieronder vatten we in vijf minuten samen wat Apple allemaal heeft onthuld. Liever lezen? Dan hebben we alle aankondigingen nog eens voor je samengevat in onze iPhone 12-event round-up. Lijkt de iPhone 12 Pro je wel wat? We geven een iPhone 12 Pro weg met onze winactie!

iPhone 12-event round up: alles over de iPhone 12, mini, Pro en Pro Max!

Check al onze artikelen over het iPhone 12-event

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 12

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen