De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

Apple onthult iPhone 12 en meer waarschijnlijk op 15 september

Lars Paijmans
8 september 2020, 17:06
3 min leestijd
Breaking
Apple onthult iPhone 12 en meer waarschijnlijk op 15 september

Zet het maar in je agenda: na lang wachten heeft Apple het iPhone 12-event officieel aangekondigd! De vier nieuwe iPhones en meer Apple-producten worden volgende week al aangekondigd. Dit mag je verwachten.

Lees verder na de advertentie.

Update 12 september 14:03 uur:

Steeds meer bronnen claimen dat het Apple-event van 15 september niet om de iPhone 12 draait. In plaats daarvan zou het bedrijf die avond ‘slechts’ een nieuwe Apple Watch en twee iPads aankondigen. De iPhone 12-serie, die vermoedelijk uit vier toestellen bestaat, zou pas in oktober tijdens een eigen evenement aangekondigd worden.

Initieel bericht:

Officieel: iPhone 12-event op 15 september

Met een digitale uitnodiging nodigt Apple iedereen uit voor een virtueel bezoek aan het Steve Jobs Theater. Net als tijdens WWDC 2020 vindt het iPhone 12-event hoogstwaarschijnlijk volledig digitaal plaats via een livestream. Die kun je volgen via de website van Apple of YouTube.

Het iPhone 12-event barst hoogstwaarschijnlijk op 15 september om 19:00 uur Nederlandse tijd los. Zoals altijd stuurt Apple enkel een cryptische uitnodiging voor een ‘speciaal evenement’, zonder te benoemen wat we daar te zien krijgen.

Er bestaat daarom een mogelijkheid dat we die avond geen iPhone 12 te zien krijgen. De doorgaans betrouwbare Apple-journalist Mark Gurman claimt namelijk dat het bedrijf uit Cupertino de iPhone 12-onthulling naar oktober doorschuift. Op 15 september zouden we ‘slechts’ de nieuwe iPad en Apple Watch Series 6 te zien krijgen.

iphone 12

Dit kun je tijdens het iPhone 12-event verwachten

De meeste signalen wijzen er echter op dat we volgende week ‘gewoon’ de nieuwe Apple-smartphones te zien krijgen.

Tijdens dit online evenement spelen naar verwachting de vier 2020 iPhones de hoofdrol: de iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 mini en iPhone 12 Pro Max. Het is voor het eerst dat Apple vier nieuwe iPhones tegelijk onthult, waarbij de compacte iPhone 12 mini een compleet nieuw model is.

Nieuwe software en kersverse producten

Maar daar blijft het niet bij. Naar verwachting krijgen we op dit evenement ook nog onthullingen van andere Apple-producten te zien en zal het bedrijf de releasedatum van iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7 en macOS Big Sur bekendmaken.

Daarnaast zijn er andere producten die al maanden op zich laten wachten. Zo zou Apple met de AirTag een bluetooth-tracker willen uitbrengen waarmee je zoekgeraakte producten snel kunt terugvinden. De AirPods-familie zou uitgebreid worden met de AirPods Studio: een koptelefoon die je over je oren plaatst en superieure geluidskwaliteit moet bieden.

Blijf op de hoogte met iPhoned

Apple heeft dus nog genoeg in petto om een Apple-event te vullen. Op de avond van het event zit de redactie van iPhoned zoals je van ons gewend bent klaar om je van het laatste nieuws te voorzien. Houd iPhoned dus goed in de gaten en succes met het afzeggen van al je andere afspraken voor deze grote Apple-avond.

Volg ons via de website of download de iPhoned-app om een melding te ontvangen zodra alle aankondigingen officieel zijn. Liever achteraf op je gemak bijgepraat worden over alle aankondigingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Wie alvast vooruit wil blikken kan terecht in ons artikel met daarin de iPhone 12-event verwachtingen.

iPhone 12: 8 verwachtingen voor de 2020 iPhone
Bron afbeelding: EverythingApplePro
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 12
Apple iPhone 12

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen