Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

‘Schematische tekeningen iPhone 11 bevestigen design, camerabult en Lightning-poort’

Florence Peeters
1 juli 2019, 14:46
2 min leestijd
‘Schematische tekeningen iPhone 11 bevestigen design, camerabult en Lightning-poort’

Opnieuw zijn er schematische tekeningen opgedoken van de iPhone 11 Pro. De plaatjes afkomstig van de bekende lek-website Slashleaks bevestigen de vele geruchten over het design en de vernieuwde camera van de 2019 iPhones.

Lees verder na de advertentie.

Herkenbaar design te zien in iPhone 11 schematische tekening

Het gaat om zogeheten cad-tekeningen. Deze worden vaker voor onaangekondigde iPhones en iPads gemaakt. Ook gebruiken bijvoorbeeld hoesjes-fabrikanten deze renders om alvast modellen te maken. Zo dook er onlangs een eerste iPhone 11 Max-hoesje op met een nieuw soort muteknop en Lightning-poort.

iPhone 11 renders

Hoewel het afwachten blijft hoeveel er van klopt, geven de tekeningen al een aardig beeld van wat we kunnen verwachten qua design. Er zijn drie aparte renders gemaakt van respectievelijk de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

Te zien is dat de camerabult op de XS en XS Max-opvolgers drie lenzen huisvest. De XR 2019 heeft zoals vele geruchten al stellen een dubbele cameralens. De camerabult is wel even groot op alle toestellen, maar de sensoren zijn net wat anders geplaatst.

iPhone 11 renders

De derde cameralens op de vlaggenschepen zou een groothoeklens worden die extra geschikt is voor panorama’s en brede zoom. Verder tonen deze renders opnieuw een vergelijkbaar design en dezelfde schermgroottes als de voorgangers.

Hoewel verschillende analisten beweren dat Apple met de iPhone 2019 eindelijk overstapt op usb-c, komt op verschillende renders toch nog de Lightning-poort terug. Ook deze afbeeldingen suggereren dat Apple nog een jaar vasthoudt aan de poort die je veel langzamer laat opladen dan een usb-c-poort zou doen.

Ook interessant: Overzicht: de 6 belangrijkste geruchten over de iPhone 2019

Over de 2019 iPhones

Net als vorig jaar brengt Apple in 2019 waarschijnlijk drie iPhones uit. Naast directe opvolgers van de iPhone XS en iPhone XS Max komt er ook een beter betaalbare nieuwe iPhone XR op de markt. Qua design worden weinig veranderingen verwacht, maar dit gaat niet op voor de specificaties. Apple zou onder meer 3D Touch schrappen, de toestellen sneller maken dankzij de A13-chip en een nachtmodus toevoegen aan de camera.

iPhone 2019 verwachtingen: alles wat we weten over de drie 2019 iPhones
Bron: Slashleaks
Bronnen afbeeldingen: Slashleaks, Slashleaks
Heeft dit artikel je geholpen?
Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu