5 redenen om de iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max nu te bestellen (ADV)

Advertentie
13 september 2019, 14:20
3 min leestijd
5 redenen om de iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max nu te bestellen (ADV)

Vanaf vandaag zijn de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max te bestellen. Dit zijn de vijf redenen om nu een toestel op jouw naam te zetten.

Wil jij de iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max als eerste in huis?

De verkoop van de iPhone 11, 11 Pro en Pro Max is officieel gestart en de eerste exemplaren zijn op 20 september uitgeleverd. Als eerste besteld is als eerste in huis, dus wees er snel bij! Check hier de scherpste T-Mobile-abonnementen:

Vijf redenen om nu over te stappen op de iPhone 11, 11 Pro of 11 Pro Max

De op dinsdag onthulde nieuwe iPhones zijn nu al te bestellen in Nederland. Van de iPhone 11 tot de iPhone 11 Pro en de extra grote iPhone 11 Pro Max. Dit zijn de vijf belangrijkste redenen om de overstap naar deze toptoestellen te maken.

1. Drie cameralenzen met een Wide Angle-Lens

Apple geeft uitzoomen een nieuwe betekenis met het compleet vernieuwde camerasysteem van de iPhone 11 Pro en Pro Max. De drie lenzen maken het mogelijk om nog betere foto’s te maken op langere afstand, zonder kwaliteit te verliezen. Bovendien zorgt de nieuwe Wide Angle-lens ervoor dat je nog verder kunt uitzoomen, waardoor je meer dan ooit de omgeving tot in detail kunt vastleggen. Dat tilt jouw volgende vakantiefoto’s naar een heel nieuw niveau. Ook de iPhone 11 gaat er ten opzichte van de iPhone XR op vooruit. Het toestel krijgt nu twee cameralenzen, zodat je veel beter optisch kunt zoomen zonder kwaliteit te verliezen.

2. Nieuwe en aangepaste kleuren geven iPhone een nieuw gezicht

Hoewel de iPhone 11 en iPhone 11 Pro een bekend design hebben, zorgen vooral de kleuren voor een nieuwe uitstraling. Hoewel de achterkant nog steeds uit glas bestaat (voor draadloos opladen) heeft Apple voor een matte afwerking gezorgd op de iPhone 11 Pro (Max).

Hierdoor glimmen de toestellen minder en ogen ze heel anders dan hun voorgangers. Ook introduceren de 11 Pro en Pro Max de nieuwe kleur Middernachtgroen. Een donkergroene kleur die we nog nooit op een iPhone gezien hebben en door de matte afwerking extra goed tot zijn recht komt. De iPhone 11 is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: rood, geel, zwart, wit, paars en groen.

3. Selfiecamera zet grote stap voorwaarts

Naast de camera op de achterkant is de frontcamera niet vergeten. Op zowel de iPhone 11 als de iPhone 11 Pro en Pro Max maakt deze selfiecamera de stap van 7 naar 12 megapixels, wat voor betere foto’s zorgt. Daarnaast kun je video’s opnemen in 4K kwaliteit met 60 frames per seconde. Deze maakt bovendien de nieuwe ‘Slofie’ mogelijk: een selfievideo die in super slowmotion is opgenomen.

4. Camera krijgt nieuwe nachtmodus

Foto’s maken in het donker was nooit het sterkste punt van de iPhone, maar daar rekenen de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max mee af. Een speciale nachtmodus voor de Camera-app zorgt er met de hulp van machine learning voor dat foto’s die je in het donker maakt veel helderder en beter zichtbaar zijn.

Bovendien blijft de foto die dit oplevert realistisch en ontstaat er geen vervormd of overdreven bewerkt beeld. Handig tijdens een avondwandeling of als je een mooie foto van een concert of festival wil maken.

iPhone 11 Pro camera

5. Ondersteuning voor E-SIM

Net als de iPhones van vorig jaar ondersteunen de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max E-SIM. Met een E-SIM voeg je een tweede, digitale simkaart aan je iPhone toe, zodat je twee nummers tegelijk kunt gebruiken. Dat komt goed van pas als je bijvoorbeeld een privé- en zakelijk nummer hebt en niet met twee telefoons wil rondlopen. Op dit moment is T-Mobile de eerste en enige provider die E-SIM aanbied. Ontdek de mogelijkheden in combinatie met de nieuwe iPhone 11.

Wees er snel bij: bestel nu je nieuwe iPhone bij T-Mobile

Ben jij er van overtuigd en wil je de iPhone 11, iPhone 11 Pro of Pro Max als eerste in huis hebben? Bekijk dan deze scherpte T-Mobile deals.

iPhone 2019 Bekijk de iPhone 11 >>
Bekijk de iPhone 11 Pro >>
Bekijk de iPhone 11 Pro Max >>

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's