iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) pre-order: bereid je voor met 6 tips

Lars Paijmans
13 september 2019, 13:00
4 min leestijd

Over een uur is het zover: de iPhone 11 pre-order en de pre-order van de iPhone 11 Pro en Pro Max gaat dan van start. Bereid je nu alvast goed voor en vis straks niet achter het net.

iPhone 11, iPhone 11 Pro en Pro max pre-order officieel gestart

De pre-order van de iPhone 11 en 11 Pro (Max) is officieel van start gegaan in Nederland. Wees er snel bij, want als de voorraad opraakt neemt ook de levertijd toe. Bekijk ons uitgebreide artikel met alles wat je moet weten over de pre-order.

iPhone 11 en 11 Pro (Max) nu te reserveren in Nederland: vind de beste prijzen

Zes tips om de iPhone 11 pre-order soepel te laten verlopen

Het is inmiddels traditie dat Apple de pre-order van zijn nieuwe iPhones op een vrijdag in september start, maar het tijdstip is wel veranderd. Bereid jezelf dus goed voor met onze tips en vergroot je kans dat je straks precies het toestel kunt bestellen waar je naar op zoek bent.

iPhone 11 pre-order

1. Zit iets voor 14:00 uur klaar

Let op: de tijd van de pre-order start dit jaar op een ander tijdstip. In plaats van 9:00 uur begint Apple de voorverkoop om 14:00 uur Nederlandse tijd. Zoals altijd is het een kwestie van wie het eerst komt wie het eerst maalt en weet niemand hoe groot de voorraad van Apple is.

Zodra de pre-order start kiezen mensen razendsnel hun favoriete toestel, waarna de levertijden gaan oplopen. Afhankelijk van het model, de kleur en de opslag kan het daardoor al snel een week of langer duren tot het apparaat geleverd kan worden.

2. Kies nu alvast het model, de kleur en hoeveelheid opslag

Om die reden raden we aan om nu alvast op je gemak te kijken naar welke iPhone, welke kleur en hoeveel opslagcapaciteit je gaat kiezen. Snelheid komt morgenmiddag goed van pas, maar omdat Apples smartphones nog steeds niet goedkoop zijn, is het slim om die knopen nu al door te hakken.

Ga je voor de iPhone 11, of kies je toch voor de driedubbele camera en het oled-scherm van de iPhone 11 Pro? Of wil je een zo groot mogelijk scherm en kies je daarom voor de iPhone 11 Pro Max? De iPhone 11 is beschikbaar in de kleuren geel, rood, groen, paars, zwart en wit. Bij de iPhone 11 Pro en Pro Max heb je de keuze uit Zilver, Spacegrijs en Middernachtgroen.

Ook belangrijk: de hoeveelheid aan interne opslag. Zoals altijd kun je dit later niet uitbreiden, dus kies altijd genoeg geheugen om straks niet tekort te schieten. De iPhone 11 verschijnt als 64GB, 128GB en 256GB. De iPhone 11 Pro en Pro Max verschijnen als 64GB, 256GB, 512GB edities.

iPhone 11 Pro specs

3. Bij welke webshop, provider of Apple Store ga jij de iPhone kopen?

Vanaf 14:00 uur start de pre-order niet alleen in de Apple Store, maar ook bij verschillende Nederlandse webshops. Kijk nu alvast waar je wil kopen, of spreid je kansen en open meerdere tabbladen met verschillende webshops. Voor het geval je favoriete model is uitverkocht heb je op die manier altijd een back-up. Log ook altijd alvast in op je account en controleer je adresgegevens, zodat je morgenochtend niet in de knoei raakt tijdens het inloggen. Onze prijsvergelijkers zullen zodra er prijzen zijn worden ge-update met het actuele aanbod.

iPhone 11 met abonnement bestellen:

→ Vergelijk alle iPhone 11 abonnementen

iPhone 11 los bestellen (vanaf prijs: 809 euro):

→ Vergelijk alle iPhone 11 los toestel prijzen

iPhone 11 Pro met abonnement bestellen:

→ Vergelijk alle iPhone 11 Pro abonnementen

iPhone 11 Pro los bestellen (vanaf prijs: 1159 euro):

→ Vergelijk alle iPhone 11 Pro los toestel prijzen

iPhone 11 Pro Max met abonnement bestellen:

→ Vergelijk alle iPhone 11 Pro Max abonnementen

iPhone 11 Pro Max los bestellen (vanaf prijs: 1259 euro):

→ Vergelijk alle iPhone 11 Pro Max los toestel prijzen


4. Bereken de inruilwaarde van je oude iPhone

Als je van plan bent om je oude iPhone niet meer te gebruiken, dan kun je hem inruilen. Je kan hierdoor flink wat geld terugkrijgen, zodat je korting krijgt op je nieuwe aankoop. Bereken nu alvast de inruilwaarde zodat je straks weet wat je kunt besparen. In de onderstaande tip lees je hier alles over.

Lees ook: Zoveel korting krijg je op een nieuwe iPhone als je een oude inruilt

iPhone 11 Pro camera

5. De prijzen van de iPhone 11, iPhone 11 Pro en Pro Max op een rij

Waarschijnlijk ligt de prijs van de nieuwe iPhones dicht bij de adviesprijs die Apple gegeven heeft. Toch zijn er ieder jaar een aantal winkels die er net wat onder zitten, wat je soms een paar tientjes kan schelen. De adviesprijzen zijn als volgt, afhankelijk van de hoeveelheid intern geheugen.

  • iPhone 11 64GB: 809 euro
  • iPhone 11 128GB: 859 euro
  • iPhone 11 256GB: 979 euro

Vergelijk alle iPhone 11 los toestel prijzen

  • iPhone 11 Pro 64GB: 1159 euro
  • iPhone 11 Pro 256GB: 1329 euro
  • iPhone 11 Pro 512GB: 1559 euro

Vergelijk alle iPhone 11 Pro los toestel prijzen

  • iPhone 11 Pro Max 64GB: 1259 euro
  • iPhone 11 Pro Max 256GB: 1429 euro
  • iPhone 11 Pro Max 512GB: 1659 euro

Vergelijk alle iPhone 11 Pro Max los toestel prijzen

iPhone 11 Pro

6. Controleer je betaallimiet en download de Apple Store-app

Een laatste tip om je voorbereiding op de pre-order te perfectioneren: kijk even of je een daglimiet hebt voor internetbankieren, en pas deze eventueel (tijdelijk) aan als deze te laag is. Een nieuwe iPhone is een hele uitgave en het zou zomaar kunnen dat je bijvoorbeeld een limiet van duizend euro per dag hebt ingesteld.
Ook een aanrader: ga je bij Apple zelf een iPhone 11 of 11 Pro reserveren? Doe dat dan niet alleen via de website, maar installeer ook de Apple Store-app. Het verleden heeft ons geleerd dat je hier sneller en gemakkelijker door de wachtrij heen komt.

Apple Store

Apple

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 11

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen