Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Poll: welke nieuwe Apple-producten heb jij vandaag besteld?

Lars Paijmans
13 september 2019, 17:03
2 min leestijd
Poll: welke nieuwe Apple-producten heb jij vandaag besteld?

Heb jij vanmiddag een iPhone 11, iPhone 11 Pro, Pro Max, Apple Watch Series 5 of nieuwe iPad besteld? Wij zijn nieuwsgierig! Praat mee en laat je stem achter in onze poll.

Wat heb jij gekocht? Stem in onze iPhone 11 poll

Het duurt nog een paar dagen tot we er ook echt mee aan de slag kunnen, maar vanaf vanmiddag zijn alle nieuwe Apple-producten die het bedrijf dinsdag onthulde te bestellen in Nederland.

Het gaat hier natuurlijk om de iPhone 11, iPhone 11 Pro en Pro Max, samen met de Apple Watch Series 5 en iPad 2019. Laat in onderstaande poll je stem achter en zie meteen wat andere lezers besteld hebben. Heb je helemaal niks besteld? Dat kan ook, dan kun je op de onderste optie klikken.

Zie je bovenstaande poll niet? Laat dan je stem achter via deze link.

Naast bovenstaande gloednieuwe producten kan het natuurlijk ook dat je voor een ander Apple-apparaat kiest. Zo zijn de iPhone XR en iPhone 8 na de onthulling van deze nieuwe modellen goedkoper geworden, wat het een interessant alternatief maakt voor mensen die liever wat minder betalen en niet het nieuwste van het nieuwste hoeven te hebben.

Net zoals ieder jaar kun je op iPhoned weer op uitgebreide reviews rekenen van deze nieuwe Apple-apparaten. Zodra wij de toestellen binnen hebben beginnen we direct met testen, om jou straks een onafhankelijk en eerlijk oordeel te geven over de belangrijkste nieuwe Apple-producten van 2019. Houd iPhoned de komende weken dus in de gaten en vergeet onze winactie niet. Je hebt nog precies een week op kans te maken op de iPhone 11 Pro.

Lees meer over de iPhone 11, 11 Pro en Pro Max

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple Watch Series 5
Apple Watch Series 5
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's