Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

Eerste testfoto toont iPhone 11 Nachtmodus in actie: vergelijk het verschil

13 september 2019, 11:03
2 min leestijd
Eerste testfoto toont iPhone 11 Nachtmodus in actie: vergelijk het verschil

Een van de grote cameraverbeteringen van de iPhone 11 is de Nachtmodus. De eerste foto’s laten goed zien wat voor verschil dit maakt.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 11 nachtmodus getest: vergelijk het resultaat

Als je het iPhone 11-event gezien hebt, zal het je niet ontgaan zijn dat Apple hoog van de toren blaast met de camera van de nieuwe iPhones. Niet alleen zijn de iPhone 11 Pro en Pro Max de eerste iPhones met een driedubbele lens, met nieuwe software tilt Apple de foto’s die je maakt ook nog naar een hoger niveau.

iPhone 11 nachtmodus

De meest opvallende daarvan is de nieuwe Nachtmodus, een speciale functie die automatisch geactiveerd wordt als je een foto wil maken in een donkere omgeving. Er verschijnt op dat moment een icoontje in de linker bovenhoek van je scherm, waarmee je de modus ook handmatig uit kunt zetten. Het opvallende is dat je deze Nachtmodus niet op ieder moment kunt activeren.

Tijdens de presentatie kregen we al een aantal voorbeelden te zien, al is het lastig om daarvan in te schatten hoe realistisch deze zijn. Apple kiest immers de ideale situatie uit om zijn nachtmodus er zo goed mogelijk uit te laten zien.

Twitter-gebruiker Coco Rocha geeft ons nu de eerste door een gebruiker gemaakte nachtfoto. Hierop is goed te zien hoe de iPhone 11 Pro een foto veel lichter maakt dan een iPhone X die precies hetzelfde beeld vastlegt.

Bovenstaande foto is gemaakt met de iPhone 11 Pro Max, die een driedubbele cameralens heeft. Ook de iPhone 11 met twee camera’s ondersteunt echter deze Nachtmodus om je fotografie in het donker te verbeteren. De drie nieuwe iPhones zijn vanaf vandaag 14:00 uur Nederlandse tijd te bestellen. Wil je meer weten over de verschillende toestellen, check dan onze gids met zes praktische iPhone 11 pre-order tips.

Lees meer over de iPhone 11, 11 Pro en Pro Max

Bron: Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 11
Apple iPhone 11

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu