Overzicht: 11 stevige hoesjes voor je nieuwe iPhone 11

Lars Paijmans
16 september 2019, 15:03
5 min leestijd
Overzicht: 11 stevige hoesjes voor je nieuwe iPhone 11

Heb je een nieuwe iPhone gekocht, dan is het geen overbodige luxe om deze goed te beschermen. Dit zijn elf iPhone 11 hoesjes waarmee jij je toestel krasvrij houdt.

Elf iPhone 11 hoesjes om je toestel mee te beschermen

In het onderstaande overzicht hebben we bewust een selectie gemaakt van zoveel mogelijk verschillende soorten iPhone 11 hoesjes. Zo zijn er de standaard siliconen cases van Apple zelf, maar ook extra stevige hoezen die het toestel aan alle kanten afdekken. Ook houden we rekening met de prijs, zodat er in de onderstaande elf hopelijk voor ieder wat wils te vinden is. De hoesjes staan in willekeurige volgorde en zijn dus niet geordend op kwaliteit.

01. Origineel Apple-hoesje (siliconen) – 45 euro
Het siliconen hoesje van Apple zelf is een populair en goede manier om je iPhone wat extra bescherming mee te geven. Voor de iPhone 11 is het hoesje vooralsnog enkel in de kleuren wit en zwart beschikbaar. Het hoesje beschermt het toestel aan de achterkant, bovenkant en zijkanten, behalve de onderkant.

Hoesje voor iPhone 11

02. Gear4 Crystal Palace Backcover (hardcase) – 34,95 euro
Wil je het mooie ontwerp van de iPhone 11 niet verstoppen onder een hoes, maar ben je wel op zoek naar wat extra bescherming? Dan kun je deze stevige backcover van Gear4 eens bekijken. Het transparante hoesje laat nog steeds goed zien welke kleur iPhone jij hebt gekozen, maar beschermt het apparaat toch van alle kanten.

Hoesje voor iPhone 11

03. Slim Folio Booktype (boekcase) – 16,95 euro
Wil je de iPhone 11 ook aan de voorkant beschermen tegen gevaren van buitenaf? Dan is deze folio-case een uitkomst. Het toestel is hiermee aan de achterkant en voorkant beschermd en als extra is er ook nog plek voor een pasje in de flap die het scherm bedekt. Een uitsnede in de voorkant maakt ruimte voor de microfoonspeaker, zodat je daar gewoon geluid uit kunt blijven horen.

Hoesje voor iPhone 11

04. Accezz Clear Backcover (siliconen) – 12,95 euro
Wil je eigenlijk helemaal geen hoesje om je iPhone 11 doen, maar ben je stiekem toch bang voor een valpartij? Dan is deze Clear Backcover van Accezz een interessante. Deze hoes zit strak om het toestel heen en is transparant, zodat het bijna lijkt alsof er helemaal geen case om de smartphone heen zit. De bescherming is hierdoor waarschijnlijk niet optimaal, maar het design blijft hierdoor wel goed in beeld.

Hoesje voor iPhone 11

05. Mujjo leren wallet case iPhone 11 – 49,90 euro
Mujjo maakt al een aantal jaar stijlvolle cases voor de iPhone en ook in 2019 is het bedrijf er weer snel bij. Deze leren case zorgt voor een stevige extra laag om je iPhone en heeft een goed zichtbaar vak waar je een pasje in kunt plaatsen. Deze hoes is beschikbaar in verschillende kleuren, zoals zwart en bruin.

Hoesje voor iPhone 11

06. Spigen Ultra Hybrid Back cover – 24,99 euro
Deze hoes heeft een transparante achterkant maar een rubberen stootlaag om zowel de camera als de rest van de behuizing heen. Daarmee geef je jouw iPhone een goede bescherming tegen valpartijen, maar kun je nog steeds goed zien welke kleur van de iPhone 11 je gekozen hebt. De beschermlaag zit ook aan de onderkant van het toestel, maar heeft wel uitsparingen voor de speakers en Lightningpoort.

Hoesje voor iPhone 11

07. Decoded Back Cover (leer) – 39,99 euro
Deze subtiele leren hoes voor je iPhone beschermt de achterkant en randen en is vooral spaarzaam met logo’s en andere details. Dat zorgt voor een strak ontwerp dat mooi aansluit op de iPhone en het toestel niet veel dikker maakt. Alleen op de onderkant en in de rand die de cameralens beschermt is een logo en merknaam af te lezen.

Hoesje voor iPhone 11

08. Accezz Liquid cover (siliconen) – 17,95 euro
Vind je de siliconen hoezen van Apple iets te prijzig maar wil je wel een kleurrijke manier om je iPhone 11 te beschermen? Dan is dit alternatief van Accezz misschien een interessante om eens te bekijken. Deze hoes is beschikbaar in vier verschillende kleuren: blauw, roze, rood en zwart. Omdat de cameralens vrij blijft kun je bovendien nog steeds zien welke kleur iPhone je gekozen hebt. Het is aan jou om vervolgens een goede kleurcombinatie te vinden.

Hoesje voor iPhone 11

09. Accezz Flipcase – 17,95 euro
Wil je een bescherming aan de voorkant, maar zit je niet te wachten op een book case? Dan is deze Flipcase voor jou gemaakt. Je beschermt hiermee zowel de voor- achter- en zijkant van de iPhone en klikt de voorste flap vast aan de bovenkant. Ben je aan het telefoneren of met je iPhone bezig dan haal je deze bevestiging los en vouw je de flap naar achteren. Zo blijft je iPhone goed te bedienen terwijl je toch voor een goede bescherming kiest.

Hoesje voor iPhone 11

10. Spigen Touch Armor iPhone 11 (zwart) – 34,99 euro
Heb jij je vorige iPhone kapot laten vallen en wil je die fout niet nogmaals maken? Dan is deze hoes van Spigen een goed preventiemiddel. De case is fors en breed, maar zorgt wel voor goede bescherming. Er zit zelfs een ingebouwde standaard in waarmee je het toestel op zijn kant kunt zetten. Handig bij het kijken van films.

Hoesje voor iPhone 11

11. Jaccet (Sleeve) – 55 euro
Wil je geen hoes die continu om je iPhone zit? Dan is deze sleeve een handig hulpmiddel. Ben je klaar met het gebruiken van je iPhone dan stop je hem weer in deze zachte beschermhoes. Zo is je iPhone toch beter beschermd als je hem bijvoorbeeld in je broekzak of tas stopt, maar heb je tijdens het gebruiken ervan niet te maken met een plastic of leren omhulsel van je toestel.

Hoesje voor iPhone 11

Heb je zelf al een iPhone 11 hoesje besteld die hier niet instaat? Laat dan van je horen in de reacties onder dit bericht!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 11
Apple iPhone 11

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu