iPhone 11-event terugkijken: bekijk hier alle aankondigingen opnieuw
Lars Paymans

Heb je gisteren het Apple-event gemist of wil je gewoon op je gemakje alles nog even terugkijken? Dat kan! In dit artikel zetten we al het videomateriaal op een rij, zodat jij het iPhone 11-event kunt terugkijken.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iPhone 11-event terugkijken: alle aankondigingen in beeld

Het zal je niet ontgaan zijn dat Apple gisteren zijn grootste evenement van het jaar organiseerde. Met de iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max, een Apple Watch Series 5 en nieuwe iPad 2019 viel er in ieder geval heel wat te bespreken.

Zoals altijd werd het evenement live uitgezonden, voor het eerst zelfs live op YouTube. Mede hierdoor is het iPhone 11-event terugkijken heel gemakkelijk. Een dag later heeft het bedrijf de volledige presentatie al op het kanaal gezet.

Maar er is meer om te bekijken. Op het YouTube-kanaal van het bedrijf zijn alle trailers en een handige samenvatting geplaatst, die we hieronder voor je op een rijtje hebben gezet.

Bekijk het volledige iPhone 11-event terug

Het complete iPhone 11-event in twee minuten

Trailer: iPhone 11 Pro en Pro Max in beeld

Trailer: de iPhone 11 geïntroduceerd

Trailer: Apple Watch Series 5 introductietrailer

Intro van het Apple-event: Wonderful tools

Trailer: Dear Apple: Face to Face – Apple Watch

Meer weten? Check al onze artikelen

De redactie van iPhoned heeft gisteren en vandaag uiteraard niet stilgezeten. In het onderstaande overzicht hebben we onze artikelen op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk meer informatie kunt lezen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.