Officieel: Apple onthult de iPhone 11 en meer op 10 september

Lars Paijmans
29 augustus 2019, 18:03
2 min leestijd
Breaking
Officieel: Apple onthult de iPhone 11 en meer op 10 september

De uitnodigingen zijn verstuurd: Apple presenteert de iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max en nieuwe Apple Watch op dinsdag 10 september. Houd die avond dus vrij in je agenda, want er staan weer mooie aankondigingen op ons te wachten.

iPhone 11 event officieel

Eigenlijk hielden we er al weken rekening mee dat de keynote op 10 september gehouden zou worden, dankzij een gelekte datum in de code van iOS 13. Het is echter pas helemaal zeker als Apple de uitnodigingen verstuurt.

Met een mooie uitnodiging kondigt Apple het iPhone 11 event officieel aan, al noemt het bedrijf zoals altijd de naam van het toestel nog niet. De pers wordt simpelweg uitgenodigd voor een ‘speciaal evenement’ in het Steve Jobs Theater, het grote theater op het Apple Park. Bij de uitnodiging staan alleen de woorden ‘By innovation only’.

Zoals altijd heb je gelukkig geen uitnodiging nodig om op de eerste rij te zitten. Je kunt het Apple-event gewoon live volgen als deze om 19:00 uur Nederlandse tijd van start gaat.

→ Zo kun je op 10 september naar de iPhone 11-livestream kijken

Deze aankondigingen verwachten we

Naast drie nieuwe iPhones staat er meer te gebeuren die avond. Zo zou de Apple Watch Series 5 worden gepresenteerd en komen we eindelijk te weten wanneer we iOS 13, macOS Catalina en alle andere grote software-updates kunnen gaan installeren.

iPhone 11 event officieel

Ook gaan er geruchten over een iPad 2019 en dat Apple ons meer vertelt over Apple Arcade en Apple TV Plus. Deze twee diensten moeten immers dit najaar verschijnen, terwijl we nog steeds niet weten wat ze gaan kosten en wanneer ze beschikbaar komen.

In onderstaande video nemen we al onze verwachtingen voor de presentatie met je door. Op de avond van het event zit de redactie van iPhoned zoals je van ons gewend bent klaar om je van het laatste nieuws te voorzien. Houd iPhoned dus goed in de gaten en succes met het afzeggen van al je andere afspraken voor dinsdag de tiende.

Volg ons via de website of download de iPhoned-app om een melding te ontvangen zodra alle aankondigingen officieel zijn.

Bekijk onze video met alle verwachtingen

Het laatste nieuws over Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPhone 11
Apple iPhone 11
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen