Realistisch concept laat zien hoe de iPhone 11 er waarschijnlijk uit gaat zien

28 juli 2019, 13:26
2 min leestijd
Realistisch concept laat zien hoe de iPhone 11 er waarschijnlijk uit gaat zien

Het meest realistische iPhone 11-concept tot nu toe laat het design van Apples nieuwe paradepaardje zien. Wederom steelt de driedubbele camera de show.

Lees verder na de advertentie.

iPhone 11 concept laat zien hoe toestel er waarschijnlijk uit gaat zien

Met nog een paar maanden te gaan tot de officiële presentatie in september wemelt het van de geruchten over de nieuwe iPhone 11 Pro. Het moet heel raar lopen wil dit nieuwe toestel, die soms ook iPhone XI of iPhone 2019 wordt genoemd, geen driedubbele camera aan de achterkant krijgt. Het meest realistische iPhone 11-concept tot nu toe toont hoe Apples paradepaardje er waarschijnlijk uit gaat zien.

Introducing iPhone 11 — Apple

In lijn met vorige concepten laat de video zien dat Apple dit jaar waarschijnlijk twee versies van het vlaggenschip uitbrengt. Zowel het instapmodel als de grotere iPhone 11 Pro Max beschikken over een camerabult aan de achterkant met daarin drie sensoren. Deze lenzen liggen iets dieper dan de bult zelf, zodat ze minder snel krassen. Er zijn nog geen specificaties over de resoluties van de camera’s naar buiten gekomen.

Ook laat het iPhone 11-concept zien dat het toestel qua design weinig verandert ten opzichte van de huidige iPhone XS. De inkeping aan de bovenkant blijft behouden, net als de afgeronde schermhoeken. Met Face ID kan het toestel ontgrendeld worden. Het concept toont geen vingerafdrukscanner onder het scherm. Wel zien we een vernieuwde muteknop aan de zijkant. Deze schuift nu op en neer.

Inhoudelijke veranderingen

De grootste veranderingen zitten volgens geruchten dan ook aan de binnenkant. De iPhone 2019 zou een ander moederbord krijgen waardoor er een grotere accu in past. Bovendien zeggen sommige bronnen dat Apple 3D Touch schrapt, net als momenteel bij de iPhone XR al het geval is. Tot slot zou de iPhone 11 een speciale nachtmodus krijgen, zodat je mooiere plaatjes in het donker kunt schieten. Lees verder over de iPhone 2019, check onze iPhone XR 2019-verwachtingen of bekijk de video hieronder:

iPhone 2019 verwachtingen: alles wat we weten over de drie 2019 iPhones
Bron afbeelding: Aziz Ghaus
Heeft dit artikel je geholpen?
Apple iPhone 11 Pro
Apple iPhone 11 Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu