Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

‘Apple brengt in 2025 een iPad met 20,3-inch vouwbaar scherm uit’

Maurice Snijders
6 mei 2024, 13:59
2 min leestijd
‘Apple brengt in 2025 een iPad met 20,3-inch vouwbaar scherm uit’

Volgens een nieuw gerucht werkt Apple aan verschillende apparaten met een vouwbaar scherm. Dit moet je weten.

Lees verder na de advertentie.

Een iPad met een 20,3-inch vouwbaar scherm

Volgens een rapport van analist Jeff Pu van Haitong International Securities begint Apple eind 2025 met de massaproductie van een apparaat met een vouwbaar scherm van 20,3 inch. Dit wordt vermoedelijk een iPad. Daarna zou in 2026 ook een vouwbare iPhone volgen.

Er doen al langer geruchten over apparaten met een vouwbaar scherm de ronde. Zo meldde Ming-Chi Kuo eerder al dat Apple werkt aan een opvouwbare MacBook van 20,3 inch die ergens in 2027 moet verschijnen. Ross Young meldde dat Apple bezig is met de ontwikkeling van een vouwbaar hybride apparaat van 20 inch, dat in 2026 of 2027 op de markt moet komen. Mark Gurman van Bloomberg zei eerder al dat Apple onderzoek doet naar een opvouwbare MacBook/iPad hybride met twee schermen.

Een nieuwe line-up

Als we het rapport van Pu mogen geloven, heeft Apple het werk aan vouwbare apparaten inmiddels verder opgevoerd. Pu zegt dat apparaten met een vouwbaar scherm een nieuwe line-up voor Apple gaan vertegenwoordigen die gericht is op de ultra high-end markt. Naar verluidt onderzoekt Apple twee schermformaten voor een opvouwbare iPhone: 7,9-inch en 8,3-inch.

vouwbare iphone

Zoals gezegd gaat het nieuwe apparaat met een 20,3-inch vouwbaar scherm eind 2025 in massaproductie. Het gerucht wordt op dit moment echter nog niet door andere bronnen is bevestigd. Het is daarom goed om het met een flinke korrel zout te nemen. Desondanks is het leuk om voor te stellen hoe Apple-apparaten met een vouwbaar scherm er mogelijk uit gaan zien.

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bronnen afbeeldingen: 9to5mac, 9to5mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu