‘iPad Pro verschijnt op 11 november’

31 oktober 2015, 10:28
2 min leestijd
‘iPad Pro verschijnt op 11 november’

De grootste iPad tot nu toe gaat op 11 november in de verkoop. De datum slaat op de Verenigde Staten, maar wellicht ook voor Nederland en België.

Lees verder na de advertentie.

iPad Pro releasedatum

Apple verkoopt de iPad Pro vanaf 11 november. Dat schrijft het meestal goed geïnformeerde 9to5Mac op zijn website, op basis van verschillende bronnen. Een specifieke datum was tot nu toe niet bekend, Apple schrijft op zijn website alleen dat de iPad Pro ‘in november’ verschijnt. De elfde november is voor een Nederlandse en Belgische release dus niet onaannemelijk.

Niet alleen de iPad Pro, ook de accessoires die je erbij kunt kopen zijn dan beschikbaar. Het gaat hier om de Apple Pencil en het Smart Keyboard. De Apple Pencil is een capacitieve stylus die speciaal voor de iPad Pro is ontwikkeld, waarmee je accuraat kunt schrijven en tekenen. Hij gaat 99 euro kosten. De Smart Keyboard is ook los te verkrijgen voor 169 euro. Deze accessoire maakt van de iPad Pro een soort laptop. Het keyboard is direct ook als hoes te gebruiken.

ipad pro verkrijgbaarheid

Meer over de iPad Pro

De iPad Pro is de grootste tablet die Apple ooit maakte, met een schermgrootte van 12,9 inch. Het basismodel heeft 32GB opslag, maar er komt ook een versie met 128GB aan opslagruimte. De iPad Pro is gericht op zakelijk gebruik. Dankzij de grootte kun je er met gemak twee apps naast elkaar op laten draaien met Split View. Verder heeft hij een krachtige Apple A9X-chip aan boord en is hij in drie kleuren beschikbaar: goud, zilver en spacegrijs.

Officiële prijzen voor de iPad Pro zijn nog niet bekend in Nederland en België. Eerder lekte via een Duitse website wel de prijzen voor dat land uit. De goedkoopste iPad Pro met 32GB en wifi zal daar waarschijnlijk 899 euro gaan kosten. Voor de 128GB-variant met wifi betaal je 1079 euro en voor de duurste versie (128GB met wifi en 4G) moet je zelfs 1229 euro rekenen. Waarschijnlijk worden de prijzen in Nederland en België zelfs nog een paar tientjes hoger, wat we eerder al zagen gebeuren met de Apple Watch-prijzen.

Lees het laatste iPad Pro nieuws

Bron: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu