‘iPad Pro release vindt in november plaats’

Gijs Ettes
13 juli 2015, 14:39
1 min leestijd
‘iPad Pro release vindt in november plaats’

De iPad Pro zal in november op de markt verschijnen, zo melden bronnen uit de productieketen aan Digitimes. De productie van de grotere iPad zou eind september al van start gaan.

iPad Pro release dichtbij

ipad pro releaseDe uiteindelijke iPad Pro release moet medio november plaatsvinden. Of de grote tablet dan ook meteen in Nederland en België verkrijgbaar wordt, is niet bekend. Doorgaans zijn nieuwe Apple-producten eerst in landen als Duitsland, Groot-Brittannië en de VS te koop en pas enkele weken later in de Benelux.

Officieel is er nog niets bekend over de iPad Pro, die naar verluidt een scherm van 12,9 inch krijgt. Wel zijn er de afgelopen maanden de nodige berichten over de nieuwe tablet verschenen. Naast een groter scherm (met een indrukwekkende resolutie van 2732 bij 2048 pixels) krijgt de iPad Pro mogelijk meer opties voor multitasking en het draaien van apps naast elkaar, een vernieuwd toetsenbord met een extra regel symbolen en een stylus. Daarmee moet de iPad geschikter zijn voor zakelijk gebruik.

Verder wordt de iPad Pro naar verwachting voorzien van een multifunctionele usb-c-poort, stereo speakers en de optie om meerdere gebruikersprofielen aan te maken. Ook zou Apple het display vernieuwen, zodat dit accurater werkt en drukgevoelig is. Wat de nieuwe iPad gaat kosten, is niet bekend.

Het laatste nieuws over de iPad Pro

Bron: Digitimes
Categorie: Devices
Spotlight: Apple
Device: iPad Pro

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's