De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

‘Nieuwe iPad Pro mini verschijnt in de lente van 2017’

Lars Paijmans
3 oktober 2016, 15:05
1 min leestijd
‘Nieuwe iPad Pro mini verschijnt in de lente van 2017’

Je dacht misschien dat Apple de iPad Mini vergeten was, maar niets is minder waar. Over een jaartje verschijnt de eerste iPad Pro mini, met eigen Smart Keyboard.

Lees verder na de advertentie.

‘iPad Pro mini verschijnt volgend jaar’

Een nieuw gerucht van Makotakara stelt dat Apple druk bezig is om de bekende iPad mini een ‘Pro-uitvoering’ te geven. Dat betekent een Smart Connector aan de onderkant om accessoires op aan te sluiten, maar ook vier speakers en een twaalf megapixelcamera. Ook is het aannemelijk dat deze iPad mini Pro de Apple Pencil ondersteunt.

iPad Pro mini

Ook de iPad Pro 9.7 krijgt volgend jaar een upgrade. Het scherm zou iets groter worden en groeien van 9,7 inch- naar 10,1 inch. Zowel de iPad mini Pro als de iPad Pro met 10,1 inch-display zouden nog gewoon een traditionele koptelefoonaansluiting hebben, in tegenstelling tot de iPhone 7.

Oude koptelefoonaansluiting, nieuwe homeknop?

De bronnen konden niet zeggen of deze nieuwe iPads dezelfde homeknop krijgen als die van de iPhone 7. Apple zou van plan zijn om de nieuwe tablets in de lente van 2017 uit te brengen. Veel mensen hadden de hoop op een nieuwe iPad mini al opgegeven, met het idee dat de Plus-iPhones dezelfde functie zouden vervullen. De iPhone 7 Plus heeft echter geen fysiek toetsenbord of Smart Connector, wat een Pro-versie van de mini weer wat extra bestaansrecht geeft.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Makotakara
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Mini 4
Apple iPad Mini 4

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu