iPad Pro vanaf november verkrijgbaar in Nederland
Redactie

Vanaf november kun je de iPad Pro kopen in Nederland en België, zo is nu te lezen in de Apple Store. Welk bedrag je voor de tablet met 12,9 inch-scherm moet neertellen is niet bekendgemaakt.

Een oplettende lezer attendeerde iPhoned op het feit dat de iPad Pro is toegevoegd aan de Nederlandse Apple Store. Ook staat er te lezen dat de tablet met een 12,9 inch-scherm zoals verwacht vanaf november te koop is in Nederland en België.

ipad pro kopen

Nederland behoort daardoor waarschijnlijk tot de eerste reeks landen waar de iPad in de winkels zal liggen. Wat de prijs van de tablet wordt, staat helaas nog steeds niet vermeld. In de Verenigde Staten is de prijs al wel bekend. Hier betaal je 799 dollar voor de 32GB-variant en 1079 dollar voor de 128GB-versie. Het is nog niet mogelijk om de iPad Pro via de Apple Store te pre-orderen. We houden je op de hoogte als dit verandert.

Meer over iPad Pro kopen en specs

De iPad Pro is uitgerust met een 12,9 inch-Retina-scherm van 2732 bij 2048 pixels. De toch al indrukwekkende iPad is slechts 6,9 millimeter dik en 712 gram zwaar. Met een Apple A9X-chip en 4GB werkgeheugen beschikt de tablet over zeer goede specs. Daarnaast filmt de 8 megapixel-camera van de iPad Pro ook in 4K. Extra accessoires zijn een keyboard en stylus.

→ Lees hier meer over de iPad Pro

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.