iPad Pro vanaf woensdag verkrijgbaar voor 919 euro
Wouter Nijsen

De iPad Pro is vanaf aanstaande woensdag verkrijgbaar in Nederland en België. De grote tablet kost minstens 919 euro en is eerst online te bestellen.

iPad Pro in Nederland

Dat heeft Apple vanmiddag bekendgemaakt. De iPad Pro is vanaf woensdag allereerst verkrijgbaar in de online Apple Store. Later deze week is de grote tablet ook te koop in de fysieke winkels van Apple, diverse telecomaanbieders en erkende Apple-resellers. Dat is een week eerder dan vooraf werd verwacht. Wel was al een tijdje op de officiële Apple-website te lezen dat de tablet in november naar Nederland zou komen.

Als gezegd kost het goedkoopste model (32GB en WiFi) van de iPad Pro 919 euro. Voor het 128GB-model met 3G- en 4G-ondersteuning betaal je 1249 euro.

ipad pro verkrijgbaarheid

Woensdag worden ook de Apple Pencil en Smart Keyboard, de belangrijkste accessoires van de iPad Pro, verkrijgbaar. De Apple Pencil is een capacitieve stylus die speciaal voor de iPad Pro is ontwikkeld, waarmee je accuraat kunt schrijven en tekenen. Hij gaat 99 euro kosten. De Smart Keyboard, die van de tablet een soort laptop maakt, is tevens los te verkrijgen voor 179 euro. Het keyboard is ook als hoes te gebruiken.

iPad Pro bestellen

Model Kleur Prijs
Apple iPad Pro 32GB WiFi Spacegrijs € 919,- Bekijken
Apple iPad Pro 32GB WiFi Zilver € 919,- Bekijken
Apple iPad Pro 32GB WiFi Goud € 919,- Bekijken
Apple iPad Pro 128GB WiFi Spacegrijs € 1099,- Bekijken
Apple iPad Pro 128GB WiFi Zilver € 1099,- Bekijken
Apple iPad Pro 128GB WiFi goud € 1099,- Bekijken
Apple iPad Pro 128GB WiFi / cellular Spacegrijs € 1249,- Bekijken
Apple iPad Pro 128GB WiFi / cellular Zilver € 1249,- Bekijken
Apple iPad Pro 128GB WiFi / cellular Goud € 1249,- Bekijken

 

Meer over de iPad Pro

De iPad Pro is voorzien van een 12,9 inch-scherm met een resolutie van 2732 bij 2048 pixels. Door het grotere scherm kunnen gemakkelijk twee apps naast elkaar worden gedraaid, wat de iPad aantrekkelijker maakt voor zakelijke gebruikers. De grote tablet wordt aangedreven door de krachtige A9X-chip van Apple, die wordt bijgestaan door 4GB aan werkgeheugen. De tablet draait standaard op de nieuwste versie van iOS, is 6,9 millimeter dun en weegt 712 gram.

ipad pro prijzen

Verder beschikt de tablet over een 8 megapixel-camera aan de achterzijde en is een 1,2 megapixel-frontcamera aanwezig voor het maken van selfies en houden van FaceTime-gesprekken. De accu gaat op een volle lading ongeveer 10 uur mee.

Lees het laatste iPad Pro nieuws

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.