De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

‘Nieuwe foto’s vergelijken formaat iPad Pro met iPad Air 2’

Wouter Nijsen
20 april 2015, 9:07
2 min leestijd
‘Nieuwe foto’s vergelijken formaat iPad Pro met iPad Air 2’

Er zijn nieuwe foto’s opgedoken van iPad Pro hoezen. Deze tonen hoe groot de verwachte tablet van Apple is in vergelijking met de handzame iPad Air 2.

Lees verder na de advertentie.

iPad Pro formaat te zien op foto’s

De gelekte foto’s zijn afkomstig van het Franse NoWhereElse, dat eerder foto’s en informatie van nog onaangekondigde Apple-producten naar buiten bracht, en het soms bij het juiste eind had. Op de gelekte beelden is de iPad Air 2 in vermeende iPad Pro hoezen gelegd, om het verschil in grootte tussen beide tablets te vergelijken.

De iPad Pro wordt hoogstwaarschijnlijk uitgerust met een 12,2 inch-scherm en zou 307 millimeter hoog en 222 millimeter lang zijn. Het is nog onduidelijk hoe dun de nieuwe tablet wordt, al is het aannemelijk dat Apple er alles aan zal doen om ‘m zo slank mogelijk te maken.

De hoes die op de beelden te zien is toont verder dat het design van de Pro op veel vlakken overeenkomt met de Air 2. Wel zijn er in de case zowel aan de boven- als onderkant openingen voor speakers aanwezig en een uitsnede voor een Lightning- of usb-c-aansluiting aan de linkerzijde.

Wat we weten over de iPad Pro

De afgelopen maanden is er het een en ander over de iPad Pro uitgelekt, maar veel weten we nog niet. Er wordt verwacht dat Apple de nieuwe tablet later dit jaar zal aankondigen, al is nog onduidelijk wanneer precies.

Volgens eerdere berichten wil het bedrijf uit Cupertino met de iPad Pro een boost geven aan de verkoop van de iPads. Daarnaast zou de nieuwe tablet een stuk aantrekkelijker worden voor zakenmensen, en een stylus krijgen. Met dit pennetje zouden gebruikers schetsen en tekeningen kunnen maken, wat de tablet ook een stuk interessanter maakt voor gebruikers in het onderwijs.

Het laatste nieuws over de iPad

Via: BGR
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu