‘Nieuw hoesje bevestigt ontwikkeling grotere iPad Pro’

Wouter Nijsen
16 februari 2015, 10:49
2 min leestijd
‘Nieuw hoesje bevestigt ontwikkeling grotere iPad Pro’

Er zijn nieuwe foto’s opgedoken van een vermeende iPad Pro case. Het ontwerp van de hoes vertoont gelijkenissen met eerdere beelden, al zijn er wel lichte afwijkingen.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe iPad Pro case gelekt

iPad Pro case

De foto’s zijn afkomstig van het doorgaans betrouwbare NoWhereElse, dat eerder juiste informatie van nog niet aangekondigde Apple-producten naar buiten bracht. De case op de foto’s is gemaakt door een Chinese fabrikant, die eerder hoezen voor bijvoorbeeld de iPad Air 2 uitbracht.

Op de foto’s zijn uitsneden te zien voor de Lightning-aansluiting, camera, volumeknoppen, microfoon en de powerknop. Er ontbreekt echter een uitsnede aan de linkerkant, die wel te zien was op eerder gelekte foto’s. Het was toen echter onduidelijk waarvoor deze opening moest dienen.

Op andere beelden wordt de grootte van de iPad Pro vergeleken met die van voorgaande tablets. Volgens de laatste geruchten krijgt de nieuwe iPad Pro een scherm van tussen de 12,2 en 12,9 inch groot.

iPad Pro case

Wat we weten over de iPad Pro

Er is momenteel maar weinig bekend over de iPad Pro. Op enkele foto’s van hoesjes na is er niets uitgelekt over de vermeende nieuwe Apple-tablet en zijn specificaties. Wel wordt gesuggereerd dat de iPad Pro een A8X- of A9-processor en 2GB aan werkgeheugen krijgt. Te vergelijking: de iPad Air 2 beschikt over een A8X-chip en 2GB aan werkgeheugen. Ook is het aannemelijk dat de nieuwe iPad is voorzien van Touch ID.

Daarnaast sprak Ming Chi Kuo, een analyst die vaker voorspellingen over Apple-producten doet, medio januari over een stylus voor de iPad Pro. Met dit pennetje zouden gebruikers schetsen en tekeningen kunnen maken. Ook moet de stylus de iPad Pro aantrekkelijker maken voor de zakelijke markt en gebruikers vanuit het onderwijs.

Het laatste nieuws over de iPad

Bron: NoWhereElse
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu