De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

iPad Pro 9.7 nu te reserveren, volgende week geleverd

Gijs Ettes
23 maart 2016, 17:08
2 min leestijd
iPad Pro 9.7 nu te reserveren, volgende week geleverd

De afgelopen maandag aangekondigde iPad Pro 9.7 is nu te reserveren in Nederland. Onder meer Belsimpel kan het kleine broertje van de reguliere iPad Pro al volgende week leveren.

iPad Pro 9.7 reserveren

Belsimpel biedt verschillende versies van de iPad Pro 9.7 aan vanaf 689 euro met een levertijd van twee tot vier werkdagen. De webshop laat iPhoned weten dat bestellingen die deze week worden geplaatst, volgende week geleverd worden in verband met Goede Vrijdag en Pasen. In de Apple Store is het nog niet mogelijk om de iPad Pro 9.7 te reserveren. Ook een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Dat Belsimpel de iPad Pro relatief rap kan uitleveren, heeft te maken dat het bedrijf zijn voorraad regelmatig uit het buitenland haalt. Of dat met de iPad Pro ook het geval is, is onduidelijk. Wil je de iPad Pro 9.7 reserveren, dan vind je hieronder de actuele prijzen. De 32GB-versie kost 689 euro, terwijl je voor de varianten met 128GB en 256GB respectievelijk 869 en en 1049 euro betaalt. De adviesprijs van de 4G-varianten ligt 150 euro hoger.

Apple iPad Pro

Apple iPad Pro prijzen vergelijken

Bekijk product

Refurbished

€ 250,99

Bekijken

Meer over de iPad Pro 9.7

Het grootste verschil tussen de iPad Pro 9.7 en 12.9 is natuurlijk het formaat. Het 9,7 inch-scherm zorgt ervoor dat de kleine iPad Pro veel handzamer is en gemakkelijker met één hand is vast te houden. Dat laatste komt ook doordat de 9,7 inch-versie aanzienlijk lichter is. Verder heeft hij een betere 12 megapixel-camera aan boord en een FaceTime-camera met 5 megapixel. Het scherm is voorzien van een techniek die Apple ‘True Tone’ noemt. Dit houdt in dat de kleurtemperatuur van het display wordt aangepast aan de kleurtemperatuur in de kamer.

ipad pro 9.7 reserveren

Daar tegenover staat een kleiner werkgeheugen (4GB in plaats van 2GB) en een lager geklokte A9X-chip. De rekenkernen draaien op 2,16GHz, terwijl dat bij de grotere iPad Pro 2,25GHz is. Ook de accu is iets kleiner, al moet je daar in de praktijk weinig van merken.

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu