Vrienden of woonachtig in het buitenland? iPad Pro 9.7 en iPhone SE nu te reserveren

Redactie
24 maart 2016, 9:40
2 min leestijd
Vrienden of woonachtig in het buitenland? iPad Pro 9.7 en iPhone SE nu te reserveren

Heb je vrienden of familie in Duitsland of woon je zelf in het buitenland, dan kun je vanaf vandaag je reservering voor de iPad Pro 9.7 of iPhone SE plaatsen. Eerstgenoemde is sinds gisteren ook al beperkt in Nederland te pre-orderen.

iPad Pro 9.7 en iPhone SE reserveren

Vanaf 29 maart is de iPhone SE in Nederland en België te reserveren. Wil je daar niet op wachten en ben je er op gebrand om de iPad Pro 9.7 als eerste in huis te hebben, dan kan het een idee zijn om bijvoorbeeld de Duitse online Apple Store in te duiken om ze te reserveren. Houd er wel rekening mee dat je een Duits adres nodig hebt als je de iPhone of iPad laat bezorgen en een Duits identificatiebewijs als je ze wilt ophalen. De eerste bestellingen worden op 31 maart uitgeleverd.

Wie de nieuwe iPhone en iPad wil reserveren in Nederland en België moeten nog even tot 29 maart wachten. Als je er dan op tijd bij bent, kun je er op rekenen dat je bestelling ongeveer een week later wordt bezorgd of is op te halen. De iPhone SE kost in ons land 489 euro voor het 16GB-model en 589 euro voor het 64GB-model. De 9,7 inch-iPad Pro start bij 689 euro voor de versie met 32GB opslag. Er zijn ook varianten met 128 en 256GB beschikbaar en voor een meerprijs van 150 euro krijg je 4G-ondersteuning.

Check hieronder de beste aanbiedingen voor een iPhone SE met abonnement. Je kunt daarnaast de actuele iPad Pro 9.7 prijzen bekijken en een pre-order plaatsen.

Apple iPhone SE

Apple iPhone SE prijzen vergelijken

Bekijk product

Los nieuw v.a.

€ 279,-

Los toestel

Los refurbished v.a.

€ 99,-

Refurbished
Apple iPad Pro

Apple iPad Pro prijzen vergelijken

Bekijk product

Nieuw v.a.

€ 699,95

Vergelijk

Refurbished v.a.

€ 318,99

Vergelijk

Meer over de iPhone SE

iphone se

De iPhone SE is de eerste Apple-telefoon met een 4 inch-scherm sinds de iPhone 5S uit 2013. Het nieuwe model bestaat als compactere en goedkopere optie naast de iPhone 6 en iPhone 6S, en deelt zijn techniek grotendeels met laatstgenoemde. Het design is nagenoeg hetzelfde als de iPhone 5S en dat betekent dat de nieuwe iPhone zelfs past in hoesjes die voor de 5S zijn gemaakt. Onder de motorkap is het echter een ander verhaal en de SE is de eerste iPhone die standaard op iOS 9.3 draait.

Vergelijking: 5 verschillen tussen de iPhone SE en iPhone 5S

Dit moet je weten over de iPad Pro

ipad pro iphone 5se reserveren

Het grootste verschil tussen de iPad Pro 9.7 en 12.9 is het formaat. Het 9,7 inch-scherm zorgt ervoor dat de kleine iPad Pro veel handzamer is en gemakkelijker met één hand is vast te houden. Dat laatste komt ook doordat de 9,7 inch-versie aanzienlijk lichter is. Verder heeft hij een betere 12 megapixel-camera aan boord en een FaceTime-camera met 5 megapixel. Het scherm is voorzien van een techniek die Apple ‘True Tone’ noemt. Dit houdt in dat de kleurtemperatuur van het display wordt aangepast aan de kleurtemperatuur in de kamer.

De 6 belangrijkste verschillen tussen de iPad Pro 9.7 en 12.9

Categorie: Devices
Thema: Apple
Merk: Apple
Devices: iPad Pro, iPhone SE

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen