iPad Pro 9.7 vanaf vandaag verkrijgbaar: dit moet je weten

Redactie
4 april 2016, 14:01
2 min leestijd
iPad Pro 9.7 vanaf vandaag verkrijgbaar: dit moet je weten

De iPad Pro 9.7 is officieel verkrijgbaar in Nederland en België via de Apple Store of resellers. De tablet was vanaf vorige week al te pre-orderen bij verschillende Nederlandse webshops.

Lees verder na de advertentie.

iPad Pro 9.7 in Nederland

Voor het 32GB-model van de iPad Pro 9.7 betaal je 689 euro. Voor 869 en 1049 euro ontvang je respectievelijk het 128GB- of 256GB-model. De versie met 4G-ondersteuning is beschikbaar vanaf 839 euro. Verder heb je de mogelijkheid te kiezen uit de kleuren zilver, goud, spacegrijs en roségoud. In onze prijsvergelijker vind je alle prijzen van de iPad Pro 9.7 in Nederland.

Apple iPad Pro

Apple iPad Pro prijzen vergelijken

Bekijk product

Nieuw v.a.

€ 699,95

Vergelijk

Refurbished v.a.

€ 286,99

Vergelijk

Meer over de iPad Pro 9.7

De iPad Pro 9.7 is het kleinere broertje van de iPad Pro 12.9. De tablet beschikt over vrijwel dezelfde interne hardware. Zo is de iPad Pro 9.7 voorzien van een A9X-chipset, waarbij wel ‘maar’ 2GB aan RAM beschikbaar is. Verder heeft de tablet een 12 megapixel-camera om foto’s mee te maken of 4K-video’s te schieten. Verder kun je met de Smart Connector accessoires als het Smart Keyboard koppelen.

Later deze week lees je onze eerste indruk van de iPad Pro 9.7 op iPhoned. Als je al eerder wil weten wat je kunt verwachten van de iPad Pro, dan kun je onze review van de reguliere iPad Pro checken. Hieronder vind je de conclusie.

De iPad Pro is de grootste, krachtigste en duurste tablet die Apple tot nu toe heeft gemaakt. Het is een krachtig apparaat met enkele toffe features, maar ook eentje met duidelijke nadelen. Door het formaat en gewicht is de iPad Pro niet handzaam en ongeschikt om langere tijd vast te houden. De tablet is prettiger in gebruik met de keyboardcase, die fijn typt, maar wel flink aan de prijs is. Zelfs met het keyboard erbij is de Pro echter geen productiviteitsmachine, wat is te wijten aan het gebrek aan geoptimaliseerde apps en iOS, dat niet écht gebruikmaakt van de extra schermruimte. Vooralsnog valt de iPad Pro daardoor tussen wal en schip; hij is te groot voor thuisgebruik en te beperkt als vervanger voor je (zakelijke) laptop.

Lees ook: Dit zeggen de internationale media over de iPad Pro 9.7

Categorie: Devices
Thema: Apple
Device: iPad Pro

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen