Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

iPad Pro 2024 heeft problemen, maar Apple werkt aan de oplossing

Piet-Jan Lentjes
14 mei 2024, 8:30
2 min leestijd
iPad Pro 2024 heeft problemen, maar Apple werkt aan de oplossing

De iPad Pro 2024 is de beste tablet die Apple tot nu toe heeft gemaakt, maar er zijn nu al problemen. Dit is er aan de hand.

Lees verder na de advertentie.

iPad Pro 2024 heeft problemen

De iPad Pro 2024 ligt nog niet eens officieel in de winkels en er zijn nu al problemen. Volgens een review op de website iMore werkt de dunste iPad niet helemaal goed met HDR-content. Sommige blauwtinten zorgen namelijk voor problemen. De kleur lijkt dan haast helemaal wit te zijn op het scherm. In de afbeelding zie je dit als een soort artefacten, die je ook wel eens bij videocompressie ziet.

iPad Pro 2024 problemen

Volgens iMore zijn de problemen ‘onder zeer specifieke omstandigheden’ te zien, dus gelukkig lijken de issues van de iPad Pro 2024 niet al te erg te zijn. Op andere Apple-apparaten met een oled-scherm (zoals de iPhone 15 Pro), zijn ze overigens niet te zien.

… maar Apple werkt aan een oplossing

Gelukkig hoeft je niet bang te zijn dat Apple straks elke iPad Pro 2024 met problemen terug gaat roepen. Het probleem is namelijk op te lossen met een update. Sterker nog: Apple heeft al aangegeven dat ze op de hoogte zijn van het probleem en met een software-update gaan komen die alles op gaat lossen.

Dit is de iPad Pro 2024, in het kort

De grootste verbetering bij de iPad Pro 2024 is Apple’s nieuwe M4-chip. Deze processor is nog niet eerder gebruikt in een Apple-apparaat. Volgens Apple is de M4-chip tot maar liefst 50 procent sneller dan de M2-chip

Apple iPad Pro 2024

Een andere belangrijke verandering bij de iPad Pro 2024 is de introductie van het nieuwe oled-display. Hierdoor heeft de tablet een beter contrast en een grotere kleurnauwkeurigheid. Bovendien is het display ook energiezuiniger.

Daarnaast is het ook de dunste iPad ooit en is hij zelfs nog een (klein) stukje groter dan de vorige versie. De iPad Pro 2024 is te koop in 11 inch en 13 inch. Opvallend is ook dat de camera nu op de lange kant van de iPad zit.

iPad Pro 2024 kopen

Gelukkig zijn de problemen bij de iPad Pro 2024 eenvoudig op te lossen, dus je kunt met een gerust hart Apple’s nieuwste tablet kopen. Dan wil je natuurlijk ook niet teveel betalen. In onze iPad Pro 2024-prijsvergelijker vind je de beste prijzen.

Apple iPad Pro 2024 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 1.149,-

Bekijk prijzen

Wil je altijd op de hoogte blijven van al het Apple-nieuws? Meld je dan vooral even aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten.

Bron afbeelding: iMore
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro 2024
Apple iPad Pro 2024

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu