Nieuwe iPad Pro komt in 2024 met verbeterd Magic Keyboard

Piet-Jan Lentjes
28 augustus 2023, 16:54
2 min leestijd
Nieuwe iPad Pro komt in 2024 met verbeterd Magic Keyboard

Volgens geruchten komt er in 2024 een nieuwe iPad Pro en een verbeterde Magic Keyboard. Dit laat de razendsnelle iPad straks nog meer op een laptop lijken.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe iPad Pro en Magic Keyboard in 2024

In zijn recente nieuwsbrief heeft Mark Gurman het over de volgende generatie iPad Pro. Hij vertelt daarin dat dit de eerste, echt grote update sinds 2018 gaat worden. De iPad Pro krijgt dan een paar flinke veranderingen.

Amac summer deals

De nieuwe modellen, die volgens de geruchten de codenamen ‘J717’, ‘J718’, ‘J720’ en ‘J721’ hebben, krijgen een M3-chip en een OLED-scherm. Daarnaast zal er een versie komen van 11 inch en grote tablet van 13 inch.

Naast de upgrades bij de iPad Pro, komt in 2024 ook een bijgewerkte versie van het Magic Keyboard. Dit toetsenbord krijgt een grotere trackpad, wat bij de huidige versie vaak nog als kritiekpunt werd beschouwd. Volgens Gurman zorgt deze upgrade van de trackpad ervoor dat de iPad Pro 2024 nog meer als laptopvervanger gezien kan worden.

De iPad Pro 2024 en het vernieuwde Magic Keyboard worden pas ergens in de lente of vroeg in de zomer van volgend jaar verwacht. Tot de tijd kun je hooguit een aantal kleine updates van de andere iPad-modellen verwachten.

iPad Pro kopen

Heb je geen zin om zo lang te wachten op de iPad Pro 2024 en ben je nu op zoek naar een razendsnelle Pro? Dan is de iPad Pro 2022 op dit moment de snelste iPad die je kunt kopen. Apple heeft de iPad Pro 2022 namelijk de M2-chip gegeven. Deze razendsnelle chip had Apple al eerder in de MacBook Air 2022 gestopt.

ipad pro 2022

Let op wel even op welke versie van de iPad Pro je kiest. Het mini-led-scherm is alleen te vinden op het model van 12,9 inch. De 11 inch heeft nog steeds een lcd-scherm. Maar voor de extra grote iPad Pro betaal je natuurlijk ook iets meer.

Apple iPad Pro 2022 prijzen vergelijken

Nieuw

€ 990,-

Bekijk beste prijs

Refurbished

€ 1.087,99

Bekijk beste prijs

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste Apple-nieuws. Meld je dan vooral aan voor onze dagelijkse/wekelijkse nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro
Apple iPad Pro

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu