‘Apple registreert onaangekondigde iPad Pro in Europa’

Lars Paijmans
16 maart 2020, 15:00
1 min leestijd
‘Apple registreert onaangekondigde iPad Pro in Europa’

Met geruchten over een nieuwe MacBook Air en nu Apple een onaangekondigde iPad in Europa heeft geregistreerd, lijken nieuwe producten steeds dichterbij te komen.

Lees verder na de advertentie.

iPad Pro 2020 registratie ontdekt in Europa

AppleInsider ontdekte de registratie bij de Eurasian Economic Commission, een databank waar bedrijven hun producten in moeten registreren voordat ze verkocht mogen worden. Dat maakt het een betrouwbare bron om te zien of er nieuwe producten van Apple onderweg zijn.

Apple heeft zojuist het product ‘A2229’ toegevoegd, met in de beschrijving een ‘tablet of computer van Apple’ die op iPadOS 13 draait. Vooralsnog is dit de enige iPad die het bedrijf heeft geregistreerd, wat het aannemelijk maakt dat het hier om de iPad Pro 2020 gaat waar we al maanden geruchten over horen.

iPad Pro 2020 registratie

Deze nieuwe iPad zou hetzelfde design krijgen als de iPad Pro 2018. Daarnaast zou deze iPad dezelfde driedubbele camera krijgen als de iPhone 11 Pro, wat de tablet een stuk beter geschikt maakt voor foto’s, video’s en augmented reality. De huidige iPad Pro stamt alweer uit oktober 2018, dus ligt het voor de hand dat Apple spoedig met een nieuw model komt.

Het is niet het eerste gerucht dat doet vermoeden dat er spoedig nieuwe Apple-producten aankomen. Zo stelde een gerucht vorige week al dat Apple deze week een nieuwe MacBook Air zou aankondigen.

Een traditionele keynote is met de maatregelen rondom het coronavirus onmogelijk. Toch bestaat de kans dat Apple voor het einde van de maand een online presentatie geeft van meerdere nieuwe producten. Deze nieuwe iPad zou daar deel van kunnen uitmaken, samen met de nieuwe MacBooks, AirTag en iPhone SE 2.

Lees ook: iPad Pro 2020: 6 verwachtingen voor Apples aanstaande toptablet

Bron: AppleInsider
Categorieën: Devices, Geruchten
Device: iPad Pro 2020

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro 2020
Apple iPad Pro 2020
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen