Download hier de 8 kleurrijke wallpapers van de nieuwe iPad Pro

Wouter Nijsen
31 oktober 2018, 16:31
1 min leestijd

We moeten nog eventjes wachten op de release van de nieuwe iPad Pro, maar met de officiële wallpapers van het apparaat kun je jouw toestel al een kleurrijk nieuw uiterlijk geven.

Download hier de iPad Pro (2018) wallpapers

Tijdens het Apple-event op 30 oktober toonde het bedrijf van Tim Cook de iPad Pro (2018), en toen vielen ook de kleurrijke nieuwe wallpapers van de tablet op. Hoewel de nieuwe iPad Pro pas vanaf 7 november te koop is, staan de achtergronden al wel online. Hierdoor kan iedereen ze met een iPad of een iPhone alvast gebruiken.

Download hier alle wallpapers van de iPad Pro

Het gaat in totaal om acht wallpapers, waarvan we er hierboven drie uitlichten. Tik op de plaatjes om ze binnen te halen, of gebruik de link hierboven om ze alle in één keer uit de Dropbox-map te downloaden. Uiteraard zijn de achtergronden op ieder Apple-apparaat te gebruiken.

De nieuwe iPad Pro is een enorme verbetering ten opzichte van zijn voorganger. De tablet heeft een volledig nieuw design, met een hele dunne behuizing (5,9 millimeter) en een voorkantvullend lcd-scherm. Daarnaast is de iPad voorzien van Face ID, omdat de homeknop is verdwenen. De gezichtsontgrendeling werkt op dezelfde manier als bij de iPhone XS, XS Max en XR, maar nu ook als je de iPad Pro gekanteld vasthoudt.

Release en prijzen

Als gezegd ligt de nieuwe iPad Pro vanaf woensdag 7 november in de winkels. Het apparaat verschijnt in twee formaten (11 en 12,9 inch) en vier opslagcapaciteiten: 64GB, 256GB, 512GB en 1TB. De adviesprijs van het 11 inch-model bedraagt 899 euro, de 12,9 inch-versie kost 1119 euro.

Lees meer over de iPad Pro (2018)

Via: 9to5Mac
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen