De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

iPad Pro 2018 event round-up: dit heeft Apple allemaal aangekondigd

Lars Paijmans
30 oktober 2018, 20:54
2 min leestijd
iPad Pro 2018 event round-up: dit heeft Apple allemaal aangekondigd

Apples laatste keynote van 2018 is achter de rug. In deze iPad Pro 2018 event round-up lees je alles wat is aangekondigd. Lees je mee?

Lees verder na de advertentie.

iPad Pro 2018 event round-up: dit kondigde Apple aan

In anderhalf uur tijd liet Apple zien dat ze de iPad en de Mac nog niet vergeten zijn. In hoog tempo kondigde het bedrijf een serie nieuwe producten aan, die per direct te bestellen zijn. De eerste exemplaren worden op 7 november geleverd.

iPad Pro 2018 event round-up

MacBook Air (2018) officieel: alles over de nieuwe betaalbare laptop

Tijdens het laatste Apple-event van 2018 is de nieuwe MacBook Air aangekondigd. De laptop is flink verbeterd en krachtiger dan zijn voorganger, maar behoudt de relatief lage adviesprijs.

Apple heeft tijdens het oktober-event eindelijk een nieuwe MacBook Air aangekondigd. De vorige Air ging al behoorlijk lang mee, en dus is het hoog tijd voor een nieuwe versie. De nieuwe laptop heeft verbeterde hardware en is daardoor een stuk vlotter in gebruiker.

→ Lees alles over de MacBook Air 2018

Mac mini (2018) officieel: Apples kleinste computer totaal vernieuwd

Na een jarenlange afwezigheid is de Mac mini terug: Apple heeft een nieuwe versie aangekondigd. De kleine computer is op de schop gegaan en richt zich op veeleisende gebruikers.

De verbeteringen zijn vooral intern: aan het uiterlijk is weinig gesleuteld. De nieuwe Mac mini is tot wel 5 keer sneller dan zijn voorganger. Dit is te danken aan de rappe T2-processor en meer werkgeheugen. Ook kun je een harde schijf met tot wel 2TB aan opslagcapaciteit aansluiten.

→ Lees alles over de Mac mini 2018

iPad Pro 2018

Apple onthult de iPad Pro 2018: nieuw design, Face ID en meer

Apple heeft de iPad Pro 2018 officieel onthuld. Voor het eerst in de geschiedenis krijgt Apples tablet echt een nieuw design, en worden er grote vernieuwingen doorgevoerd. Tijdens een speciale keynote heeft Apple de nieuwe iPad Pro onthuld.

De nieuwe Pro heeft goed naar de iPhone X gekeken, en maakt ook de overstap naar Face ID. Hierdoor is de homeknop met Touch ID verdwenen, zodat het scherm de volledige voorkant van de tablet inneemt.

→ Lees alles over de iPad Pro 2018

Officieel: iOS 12.1 verschijnt vanavond na het Apple-event

Een nieuwe iPad Pro en MacBook zijn niet de enige aankondigingen van vandaag. Vanavond verschijnt in ieder geval ook iOS 12.1, zo heeft Apple bevestigd tijdens de keynote. In de loop van de avond zal de definitieve versie van iOS 12.1 beschikbaar komen voor alle ondersteunende iPads en iPhones.

iOS 12 downloaden

Een exact tijdstip is nog niet bekend. iOS 12.1 is een tussentijdse update, maar introduceert toch een aantal leuke nieuwe functies. Zo worden er meer dan 70 nieuwe emoji toegevoegd en kun je op de nieuwste iPhones het scherptediepte-effect van de Portretcamera nu ook instellen voordat je een foto maakt.

→ Lees alles over iOS 12.1

Al het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Pro 2018
Apple iPad Pro 2018

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu