Apple livestream: volg alle aankondigingen (vanaf 19.00 uur)

Wouter Nijsen
16 oktober 2014, 16:19
2 min leestijd
Apple livestream: volg alle aankondigingen (vanaf 19.00 uur)

Vanavond vind er weer een Apple event plaats en wel om 19.00 uur Nederlandse tijd. Verwacht wordt dat het bedrijf uit Cupertino sowieso een nieuwe iPad Air en iPad Mini onthult. Je kunt het allemaal op de voet volgen met deze livestream!

Lees verder na de advertentie.

Apple iPad livestream

iPad livestream

Vanavond om 19.00 uur is het eindelijk zover en toont Apple hoogstwaarschijnlijk een boel nieuwe versies van veel van haar producten. Waar het bij de iPhone 6-lancering helemaal fout ging, hopen we dat de officiële livestream van Apple ditmaal wel op orde is. Apple stelt namelijk opnieuw een eigen livestream ter beschikking waarmee (hopelijk) veel mensen de langverwachte onthulling kunnen volgen.

Door naar >> deze link << te gaan, is het evenement live te bekijken. Let er echter wel op dat de officiële livestream alleen op Apple-apparaten werkt en dus niet op je Windows- of Linux-computer of je Android-telefoon. Voor het bekijken van de livestream op je iPhone is echter wel iOS 6 of nieuwer vereist. Wanneer je de eigenaar bent van een Apple TV, dan verschijnt de livestream vanavond automatisch in een aparte app op het homescherm.

Als je geen Apple-apparaat hebt, dan zijn er toch een tweetal manieren om de onthulling live te bekijken. Op Twit.tv is een live uitzending te vinden, waar ook diverse presentatoren het nieuws bespreken. Deze iPad livestream is via deze link te vinden of hieronder te bekijken.

Handige liveblogs

Hoewel liveblogs – zoals de naam al doet vermoeden – niet live beelden uitzenden, is het toch interessant om vanavond er een aantal te volgen. Anderhalfuur lang doen veel verschillende blogs hun best om zo snel mogelijk je van het laatste nieuws te voorzien. Hieronder hebben we een aantal aanraders voor je op een rijtje gezet.

Uiteraard kun je vanavond ook gewoon op iPhoned terecht voor het laatste nieuws omtrent alle nieuwe aankondigingen.

Wat gaat Apple vanavond onthullen?

Eerder vandaag lekte uit dat Apple vanavond de iPad mini 3 en iPad Air 2 gaat onthullen. Daarnaast verwachten we dat nog meer producten een update gaan krijgen. Zo gaan de laatste dagen de geruchten over een iMac met een retina-scherm, zou OS X Yosemite een officiële lanceringsdatum krijgen en krijgt ook de Apple TV een update. Apple heeft nog niets bevestigd, dus we moeten nog een paar uurtjes wachten.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Air
Apple iPad Air

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu