Runners deal! De iPhone 15 nu met korting oplopend tot €486!

iPad-event 2024: hier kun je het ‘Let loose’-evenement live bekijken!

Yannick Chalkiopoulos
6 mei 2024, 16:30
2 min leestijd
iPad-event 2024: hier kun je het ‘Let loose’-evenement live bekijken!

Het is bijna zover: Apple’s eerste evenement van het jaar komt eraan. Benieuwd naar alle aankondigingen? Kijk dan hier live mee met het iPad-event van 2024!

Lees verder na de advertentie.

iPad-event 2024 live kijken

Het is tijd voor het eerste Apple-event van het jaar! We hebben er lang op moeten wachten, maar Apple presenteert dinsdag 7 mei om 16.00 uur waarschijnlijk de nieuwe iPads. De iPad Air en iPad Pro 2024 verschijnen die dag, dat zijn de eerste nieuwe tablets van Apple sinds 2022. Daarnaast worden nieuwe accessoires verwacht bij het Apple-event, waaronder de Apple Pencil 3 en een nieuw Magic Keyboard voor de iPad Pro. Wil je live meekijken met het iPad-event van 2024? Dan zijn dit je opties!

1. Via iPhoned (of YouTube)

De makkelijkste manier om het iPad-event 2024 te kijken is via het YouTube-kanaal van Apple. Klik op onderstaande link om direct het evenement te bekijken. Is de presentatie nog niet begonnen? Kies dan voor ‘Melding sturen’, je ontvangt dan een notificatie als het evenement op het punt van beginnen staat. Je kunt de presentatie uiteraard ook via iPhoned bekijken. Speel daarvoor onderstaande video af om 16.00 uur op dinsdag 7 mei!

Apple Event - May 7

2. Via de website van Apple

Uiteraard kun je het iPad-event ook via de website van Apple zelf kijken. Ga daarvoor naar de speciale Apple-website voor het ‘Let loose’-event. Vervolgens kun je de presentatie live meekijken op je iPhone, iPad of Mac.

3. iPad-event via de Apple TV kijken

Heb je een Apple TV? Dan kun je het iPad-event 2024 ook direct kijken via de Apple TV-app. Deze app staat standaard geïnstalleerd op de Apple TV 4 en nieuwer. Bij de tweede of derde generatie van de Apple TV verschijnt vanzelf een kanaal waarop je evenement kunt volgen.

Als je geen Apple TV hebt kun je het iPad-event alsnog kijken via de Apple TV-app. Deze applicatie is gratis te installeren en voor het evenement heb je geen abonnement nodig. Installeer de Apple TV-app op je iPhone of iPad en bekijk het eerste Apple-event van het jaar via deze link! Heb je de app nog niet? Bekijk de applicatie dan hier in de App Store:

Apple TV

Apple

Gratis via App Store
apple ipad-event let loose

Mis niks van het iPad-event 2024

Heb je geen tijd om het iPad-event op dinsdag 7 mei live mee te kijken? Maar wil je wel op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Houd iPhoned dan in de gaten, zodat je geen enkele onthulling van Apple mist. Tijdens de presentatie houden wij je op de hoogte van alle nieuwe apparaten en accessoires!

Wil je op de hoogte blijven van het ‘Let loose’-event? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Download daarnaast de gratis iPhoned-app en houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer een Apple-nieuwtje!

Bron afbeelding: Apple
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Air 2024
Apple iPad Air 2024

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu