‘Hoesje iPad Air 3 verklapt enkele nieuwe features’

Gijs Ettes
1 februari 2016, 9:26
1 min leestijd
‘Hoesje iPad Air 3 verklapt enkele nieuwe features’

Er zijn beelden opgedoken van een iPad Air 3 hoesje dat enkele verwachte features van de tablet lijkt te bevestigen. Eerder verscheen ook al een schematische tekening van het apparaat.

Lees verder na de advertentie.

Nieuwe iPad Air in de maak

De geruchten dat Apple aan een nieuwe versie van de iPad Air werkt, worden steeds heviger. Macotakara publiceerde recentelijke foto’s van een iPad Air 3 hoesje waar de uitsparing voor de cameralens aan de achterkant aanzienlijk groter is. Dit lijkt een eerder gerucht dat de iPad een ledflitser krijgt, te bevestigen. De iPad Air 3 wordt mogelijk de eerste tablet van Apple die de beschikking over een flitser heeft. Daarmee wordt het mogelijk om betere foto’s bij weinig licht te schieten.

ipad air 3 hoesje

Het hoesje bevestigt mogelijk ook dat de nieuwe tablet net als de iPad Pro een Smart Connector aan de zijkant krijgt. Hiermee zijn accessoires als een keyboard te koppelen, waarbij de aansluiting zorgt voor de doorvoer van stroom en data. Een keyboard via bluetooth koppelen is daardoor niet meer nodig, maar uiteraard nog wel mogelijk.

Tot slot heeft het vermeende iPad Air 3 hoesje vier uitsparingen voor speakers aan de zijkanten. Ook dit is een vernieuwing die afkomstig zou zijn van de iPad Pro, die de beschikking heeft over vier stereospeakers die een indrukwekkend geluid produceren.

Eerder lekte uit dat iPad Air 3 onderhuids zou beschikken over een snellere A9- of A9X-chip, 4GB aan RAM en een verbeterd scherm. Mogelijk wordt het apparaat in maart gepresenteerd, waarna we te weten komen in hoeverre recente geruchten op de waarheid berusten.

Het laatste nieuws over Apple

Bron: Macotakara
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Air 3
Apple iPad Air 3

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen