Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Gerucht: ‘iPad Air 3 krijgt 4 speakers en flitser’

Rutger Otto
26 januari 2016, 9:21
2 min leestijd
Gerucht: ‘iPad Air 3 krijgt 4 speakers en flitser’

De geruchten rond een vermeende 4-inch iPhone en de iPhone 7 gaan veelvuldig rond over het web, maar ook van andere Apple-apparaten lekt wel eens iets uit. Zo zou er meer bekend zijn over de iPad Air 3.

Lees verder na de advertentie.

iPad Air 3 geruchten

Naar verwachting komt de iPad Air 3 dit jaar op de markt en Apple zou inspiratie hebben gehaald uit de iPad Pro. Zou zou de Air 3 ook vier speakers krijgen voor beter geluid. Nieuw is de flitser die aan de achterzijde onder de lens zou komen, zodat foto’s beter verlicht kunnen worden.

Dat meldt de Franse website Nowhereelse op basis van een gelekte tekening. Hoewel de site de echtheid niet kan garanderen, heeft dezelfde bron het in het verleden in twee van de drie gevallen bij het rechte eind gehad.

Meer mogelijke functies

Het gaat om een simpele tekening van de vermeende nieuwe iPad, waarbij je de vier speakers – twee boven en twee onder – duidelijk kunt zien. Naast een extra cirkel linksboven waar de cameralens zit – waarschijnlijk dus de flitser, is er weinig te zien. Er blijft niet veel bekend over de iPad Air 3, maar volgens geruchten krijgt de tablet geen 3D Touch-ondersteuning. Meer waarschijnlijke toevoegingen zijn een snellere A9- of A9X-chip en een verbeterde camera.

Daarnaast kan Apple kiezen voor een Oxide TFT-display, waarmee de kleuren en helderheid verbeterd worden. Ook kan de Air 3 meer functies overnemen van de iPad Pro, bijvoorbeeld de technologie waarmee de Pro accu bespaart als er statische plaatjes op het scherm staan. De iPad Air 3 is dit jaar weer aan vernieuwing toe, de laatste update stamt uit oktober 2014. Toen werd de iPad Air 2 gepresenteerd.

Verwacht wordt dat Apple zijn nieuwe iPad Air in maart toont op een media-evenement. Tijdens dat event worden ook Apple Watch-updates verwacht en wellicht een 4-inch iPhone.

Lees meer over Apple

Bron: Nowhereelse
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Air 3
Apple iPad Air 3

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu