De iPhone 15 nu scherp geprijsd!

‘iPad Air 2 wordt volgende week onthuld, maar is nu al uitgelekt’

Gijs Ettes
8 oktober 2014, 16:44
1 min leestijd
‘iPad Air 2 wordt volgende week onthuld, maar is nu al uitgelekt’

Een Taiwanese website heeft vandaag vermeende foto’s van de iPad Air 2 onthuld, de nieuwe tablet van Apple die naar verwachting op 16 oktober wordt gepresenteerd.

Lees verder na de advertentie.

Bekijk foto’s van de iPad Air 2

De foto’s van de iPad Air 2 zijn naar verluidt afkomstig van dezelfde bron die kiekjes van de iPhone 6 lekte, nog voordat de smartphone officieel door Apple werd onthuld. De aankomende tablet van het bedrijf uit Cupertino heeft waarschijnlijk geen mute-knop meer en minder bolle volumetoetsen dan voorheen.

Verder is de iPad Air 2 naar verwachting een halve millimeter dunner (7 millimeter) en voorzien van een vingerafdrukscanner. Deze is geïmplementeerd in de homeknop en zoals je ziet in de foto’s hieronder heeft die een iets andere look. Het ligt voor de hand dat de nieuwe iPads ondersteuning voor Apple Pay krijgen, al is Apple’s betaalplatform op zijn vroegst begin 2015 beschikbaar in Nederland en België.

iPad Air 2
iPad Air 2

De verwachting is dat de iPad Air 2 volgende week donderdag wordt onthuld, gelijktijdig met een nieuwe versie van de iPad Mini. Op het evenement zal waarschijnlijk ook uitgebreider worden stilgestaan bij OSX 10.10 Yosemite en nieuwe Retina-versies van de iMac. Tot slot gaan er geruchten over de onthulling van de iPad Pro, een grotere tablet met een 12,9 inch-scherm.

Lees meer over de iPad Air

(Via)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad Air
Apple iPad Air

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu