Foto’s: mogelijk dunner ontwerp voor iPad Air 2

Er zijn een aantal foto’s opgedoken van een iPad-scherm dat mogelijk is bedoeld voor de iPad Air 2. Omdat het scherm en de behuizing één geheel vormen, is het aannemelijk dat de nieuwe Apple-tablet nog dunner wordt dan zijn voorganger. De huidige iPad Air heeft een 9,7 inch-scherm en is 7,5 millimeter dik.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

ipad air 2 Mogelijk maakt Apple het scherm in de iPad Air 2 dunner om de tablet zo van een grotere accu te kunnen voorzien. Maar het zou ook goed kunnen dat het gehele ontwerp slanker wordt. Een nadeel van de ruimtebesparing is dat de volgende iPad moeilijker wordt te repareren, net zoals dat het geval is bij de steeds dunner wordende notebooks van Apple.

Wanneer de iPad Air 2 verschijnt en over wat voor hardware de tablet verder zal beschikken, is nog niet bekend. Ook is de echtheid van de uitgelekte foto’s niet bevestigd.

‘Apple komt in het najaar met nieuwe iPhones’

ipad air 2De verwachting is dat Apple later dit jaar twee varianten van de iPhone 6 op de markt gaat brengen. Mogelijk verschijnt de nieuwe Apple-telefoon in september in versies met een 4,7 en 5,5 inch-scherm. Het ligt in de lijn der verwachting dat de telefoons groter worden en beschikken over een hogere schermresolutie. Ook zou Apple met providers in gesprek zijn om de prijs van de smartphone op te schroeven met 100 dollar.

Lees meer over Apple

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.