Met deze iPad-accessoires ga je voorbereid het schooljaar in

Florence Peeters
1 augustus 2018, 19:24
2 min leestijd
Met deze iPad-accessoires ga je voorbereid het schooljaar in

Op steeds meer scholen mag je in de klas werken met een iPad. Met al die uren in het klaslokaal gebruik je de tablet al snel vrij intensief. Dan is het handig om bij de start van het schooljaar alvast een goede uitrusting te hebben. Maar wat zijn de beste iPad-accessoires? We zetten er aantal voor je op een rijtje.

Lees verder na de advertentie.

De beste iPad-accessoires voor in de klas

1. Notities en huiswerk maken zichzelf

Het toetsenbord van de iPad zelf werkt goed, maar neemt wel de helft van je schermruimte in als het geopend is. Wil je het overzicht behouden over je aantekeningen en het volledige scherm gebruiken, dan is een toetsenbord ideaal. Combineer dit met een hoes, en je hoeft je niet meer druk te maken over het vergeten van je toetsenbord of het beschadigen van je iPad.

De Logitech Slim Combo is bedoeld voor de iPad Pro en heeft een afneembaar toetsenbord. Fijn als je na het leren je iPad wil gebruiken om Netflix te checken bijvoorbeeld. Het dunne Belkin Qode-toetsenbord past op de iPad 2017 en iPad 2018 en activeert zichzelf automatisch als je begint met typen.

2. Een val van de trap deert niet

Ben je juist geen fan van externe toetsenborden aan je iPad, dan is het alsnog verstandig om een stevige hoes aan te schaffen voor je iPad. Valt deze een keer van de trap of uit je rugzak, dan heb je niet meteen een gebarsten scherm.

De Case Logic Snapview-hoes is een betaalbare optie die een relatief goede bescherming biedt bij alledaagse bezigheden. Wil je wat ruwer met je iPad omgaan? De hoes van UAG kan het ruigere stunt- en vliegwerk ook aan. Bovendien is deze verkrijgbaar voor verschillende iPad-modellen. De hoes heeft een uitschuifbare houder voor een pen of de Apple Pencil.

3. Afsluiten van de wereld

Apple-ceo Tim Cook gelooft in een draadloze toekomst, en wil dat bewijzen met de AirPods. De draadloze oordopjes verbinden snel en automatisch aan je gekoppelde iPad. Hierdoor hoef je nooit meer te pielen met bedrade oordopjes. Daarnaast helpen de oordopjes je minder snel afgeleid te raken, door te pauzeren als je één oortje even uit doet. Ook kun je zonder Spotify of Apple Music te openen een volgend nummer afspelen door op een AirPod te tikken.

Nieuw AirPods-oplaaddoosje

4. Kruimeldief

Zorgeloos chips of koekjes snaaien boven je iPad en toetsenbord? Voorkom dat toetsen stoppen met werken of je Dock Connector vol rotzooi komt te zitten, door deze af en toe schoon te maken. Doe dit snel en effectief met geperste lucht. Met het dunne uiteinde van de spuitbus kom je gemakkelijk tussen alle toetsen en bij kleine ingangen.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bronnen afbeeldingen: Belkin, UAG
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Apple iPad (2017)
Apple iPad (2017)

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen