iPad 2 vanaf morgenvroeg in de VS te verkrijgen

De lang gespeculeerde iPad 2 komt er morgen aan en tot grote verbazing zal deze eerder online te koop worden gesteld dan in de officiële Apple Stores en andere winkelketens. Dit blijkt uit een mededeling van Apple die stelt dat de eerste online bestellingen reeds vanaf 4 uur ‘s morgens plaatselijke tijd op apple.com kunnen geplaatst worden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Dit is vroeger dan het tijdstip van 17 uur waarop de iPad 2 in onder andere de Apple Stores en andere winkelketens zoals Walmart en Best Buy zal komen te liggen. Maar indien de geschiedenis zich herhaalt, zal je er wel enkele uren in de rij voor moeten staan. Online daarentegen, geniet je van een gratis levering en ingravering van een persoonlijke boodschap op de rug van je tablet. De nieuwe generatie zal, zoals beloofd, in het wit en zwart worden gelanceerd. Je kan al raden welke kleur het meeste succes zal krijgen.

Vanaf 25 maart zal deze ook de betere winkels in Nederland en België bereiken (samen met nog 24 andere landen).

Volg meer nieuws omtrent de nieuwe iPad 2 op onze zusterblog iPadblog.nl.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.