‘Productie 10,5 inch-iPad start in december, release in 2017’

Erwin Vogelaar
26 november 2016, 10:06
2 min leestijd
‘Productie 10,5 inch-iPad start in december, release in 2017’

Het lijkt er op dat de 10,5 inch-iPad productie in december begint. Het nieuwe apparaat zal vervolgens begin 2017 uitgebracht worden.

Lees verder na de advertentie.

10,5 inch-iPad productie

Al het hele jaar horen we geruchten over een mogelijk nieuw formaat iPad in 2017. De 10,5 inch-versie moet tussen de huidge 12,9 inch en 9,7 inch iPad Pro zitten. Volgens de geruchten zou de productie van deze iPad in december beginnen om op tijd klaar te zijn voor de release begin 2017. De nieuwe versie van de iPad zal waarschijnlijk onthuld worden tijdens een iPad-evenement komende maart.

10,5 inch-ipad productie

Het nieuwe formaat voor de iPad is logisch, omdat Apple graag wil dat zijn tablets gebruikt worden op scholen en bedrijven. De grote 12,9 inch-versie is echter voor veel scholen en bedrijven te duur om er op over te stappen, terwijl de kleinere versie weer te klein is voor de juiste software. Een 10,5 inch-versie van de iPad zou daarom net het juiste formaat zijn voor deze markt. Mogelijk zal deze 10,5 inch-versie van de iPad het eerste model zijn dat onder de kap aangestuurd wordt door een A10X-cpu. Deze chip is een sterkere versie van de A10 die op dit moment de iPhone 7 en iPhone 7 Plus aanstuurt.

Naast dit nieuwe formaat zou Apple ook een nieuwe versie van de 9.7 inch-iPad op de markt willen zetten. Deze versie moet echter een stuk goedkoper zijn dan de andere tablets van het bedrijf. Dit zou Apples nieuwe strategie zijn om met de talloze goedkope Android-tablets te concurreren. Uiteraard gaat het bij deze twee nieuwe iPad’s om geruchten en krijgen we pas zekerheid als Apple de nieuwe iPad’s officieel onthult. Wat zijn jouw wensen voor de nieuwe iPad-lijn in 2017? Zoek je een bepaald formaat of wacht je op een tablet voor een specifieke prijs? Laat het vooral even weten in de reacties onder dit bericht.

Lees het laatste nieuws over Apple

Bron: Phone Arena
Categorieën: Apple, Geruchten
Thema: Apple

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen