Nieuw op iPhoned: het grote iOS-versies overzicht!

Lars Paijmans
8 augustus 2016, 15:11
2 min leestijd
Nieuw op iPhoned: het grote iOS-versies overzicht!

Vanaf vandaag kun je dankzij het nieuwe iOS-versies overzicht van iPhoned in de geschiedenis van Apples mobiele besturingssysteem duiken, en blijf je tegelijkertijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. In dit artikel laten we zien hoe het overzicht tot stand kwam en hoe het werkt. Lees je mee?

Lees verder na de advertentie.

Nieuw op iPhoned: het iOS-versies overzicht

Apple heeft als bedrijf een rijke geschiedenis, en voor het mobiele besturingssysteem van de iPhone en iPad geldt dit natuurlijk ook. Wat begon als iPhone OS groeide al snel uit tot iOS: één van de meest gebruikte en herkenbare mobiele besturingssystemen ter wereld. Inmiddels kijken we reikhalzend uit naar iOS 10, een grote update die nog steeds zijn basis heeft in de allereerste iOS-versie ooit.

iOS Versies

In ons iOS-versies overzicht lees je alles over iOS 10, maar kom je ook meer te weten over alles wat vooraf ging aan de meest recente van iOS. In het overzicht hebben we voor iedere iOS-versie de belangrijkste nieuwe functies uitgelicht, samen met screenshots en foto’s van het uiterlijk.

Geschiedenis, heden en toekomst van iOS

Door via de balk die bovenin of links in beeld verschijnt (afhankelijk van je schermgrootte) kun je snel door alle iOS-versies bladeren. Bovendien zie je op de overzichtspagina algemene info over alle iOS-versies bij elkaar, waarna je naar een specifieke versie door kunt klikken voor een uitgebreider overzicht. De komende maanden zal vooral de iOS 10-versie regelmatig bijgewerkt worden, zodra we meer weten over deze nieuwe update voor de iPhone, iPad en iPod touch die in september verschijnt.

Ook breiden we dit overzicht in de toekomst uit met nieuwe versies, zodra we meer weten over bijvoorbeeld iOS 11. Dit maakt het overzicht op iPhoned dé plek waarin je alles te weten komt over het iOS van nu, de versies uit het verleden en hoe Apple de software in de toekomst gaat veranderen. Vanaf vandaag kun je dit alles dus gemakkelijk terugvinden op één pagina, die je bovendien heel gemakkelijk met anderen kunt delen.

Bekijk hier het nieuwe iOS-versies overzicht

Heb je op- of aanmerkingen over het nieuwe versie-overzicht? Laat het ons weten in de reacties!

Categorieën: Achtergrond, iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen