De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Download: 15 fraaie iOS 9 wallpapers voor je iPhone

Wouter Nijsen
7 augustus 2015, 17:11
1 min leestijd
Download: 15 fraaie iOS 9 wallpapers voor je iPhone

Ben je uitgekeken op de wallpapers van iOS 8, dan is het tijd voor een ander achtergrondje. In de laatste iOS 9-bèta zijn nieuwe wallpapers aanwezig, en hier kun je ze downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Download de nieuwe iOS 9 wallpapers

Sinds gisteren is de nieuwe publieke bèta van iOS 9 beschikbaar. Hoewel die geen grote vernieuwingen toevoegt, zijn wel de 15 nieuwe wallpapers aanwezig die straks standaard met iOS 9 verschijnen. De achtergronden ogen fraai en verschillen behoorlijk van elkaar. Een aantal staan in het teken van planten en planeten, en andere zien eruit als een explosie van kleur.

De iOS 9-gebruiker MarcianoPhone heeft de wallpapers online gezet en op deze pagina kun je ze alle 15 in één zip-bestand downloaden. Ze zijn beschikbaar in het .png-formaat, waardoor het iets langer kan duren om ze te downloaden.

Meer over iOS 9

Hoewel de je iOS 9 wallpapers nu al kunt gebruiken, duurt het nog even voordat het besturingssysteem beschikbaar komt. De consumentenrelease van iOS 9 vindt deze herfst plaats en de nieuwe versie brengt diverse verbeteringen met zich mee. De focus van de update ligt echter voornamelijk op prestatieverbeteringen en bugfixes, wat de stabiliteit en snelheid van iOS ten goede komt.

Nieuw is Proactive, de nieuwe manier van zoeken binnen iOS, die geopend kan worden door vanaf het homescherm naar rechts te swipen. Ook wordt Siri met iOS 9 flink verbeterd. De spraakassistent kan voortaan natuurlijke taal begrijpen. Krijg je bijvoorbeeld een uitnodiging binnen, dan kun je ‘herinner me hier later aan’ zeggen, waarna Siri begrijpt wat je hiermee bedoelt. Ook brengt iOS 9 Apple Pay naar Europa, multitasking naar de iPad en een handige batterijbesparende modus.

Het laatste nieuws over iOS 9

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu