Downloaden: iOS 9.3.4 is een belangrijke beveiligingsupdate

Erwin Vogelaar
4 augustus 2016, 19:56
2 min leestijd
Downloaden: iOS 9.3.4 is een belangrijke beveiligingsupdate

Apple heeft onverwachts iOS 9.3.4 uitgestuurd. Omdat het hier gaat om een belangrijke beveiligingsupdate, is snel downloaden het advies.

Lees verder na de advertentie.

Apple brengt iOS 9.3.4 uit

Apple heeft een urgente update voor iOS 9.3 uitgestuurd. Hoewel het nieuwe iOS 9.3.4 geen nieuwe functies bevat, stelt Apple dat het gaat om een ‘belangrijke beveiligingsupdate’. Het bedrijf uit Cupertino heeft verder geen extra informatie over de update gegeven, maar we raden aan om de download zo snel mogelijk aan te zetten. Op deze manier ben je er van verzekerd dat je iPhone en iPad zo veilig mogelijk blijven. Normaal stelt Apple bij dergelijke updates wel vaker dat het om de verbetering van je veiligheid gaat, maar dat Apple het nu ‘belangrijk’ noemt laat wel zien dat er haast geboden is.

ios 9.3.4

iOS 9.3.4 downloaden

Je kunt iOS 9.3.4 downloaden door op je iPhone, iPad of iPod touch naar ‘Instellingen > Algemeen > Software-update’ te gaan, waarna de update automatisch verschijnt. De update weegt circa 54MB, wat net zo groot is als de vorige update. Omdat iOS 9.3.4 dus de veiligheid van je toestel verbetert, is het dus zeer aan te raden om vooral niet lang te wachten met downloaden.

iOS 10

Op dit moment zou je ook al iOS 10 kunnen draaien. De nieuwste versie van de publieke bèta van iOS 10 is nu namelijk beschikbaar via de website van Apple. Downloaden doe je door je in te schrijven bij het bètaprogramma van Apple. Op de website wordt vervolgens stap voor stap uitgelegd wat je moet doen om iOS 10 nu al op je iPhone of iPad te zetten. Let er wel op dat het hier om een bètaversie gaat en dus nog niet alles even goed werkt. Daarom kun er ook voor kiezen om te wachten tot september, want dan komt iOS 10 officieel uit met onder andere Raise to Wake om berichten op je iPhone te zien bij het oppakken van het toestel, en flinke updates voor Siri en iMessage.

Lees het laatste nieuws over iOS 9.3

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen