Apple brengt iOS 9.3.3 uit met kleine verbeteringen

Erwin Vogelaar
18 juli 2016, 20:16
2 min leestijd
Apple brengt iOS 9.3.3 uit met kleine verbeteringen

Apple heeft iOS 9.3.3 uitgebracht. Deze update repareert enkele bugs en verbetert de prestaties voor de verschillende toestellen.

Lees verder na de advertentie.

iOS 9.3.3

Apple heeft iOS 9.3.3. gepubliceerd, alweer de derde update voor iOS 9.3. Het is geen grote update, maar toch is het handig om snel de download aan te zetten. Niet alleen verbetert de update de prestaties van je toestellen en worden er enkele bugs gerepareerd, maar verbetert Apple met deze kleine updates ook de beveiliging van het besturingssysteem. Als je de update dus zo snel mogelijk downloadt, zorg je ervoor dat je zo goed mogelijk beveiligd bent voor de nieuwste gevaren.

ios 9.3.3

Hopelijk gaat deze update soepeler dan de vorige iOS 9.3-updates. Zo konden mensen bij de release van 9.3 niet meer langs het activeringsproces van iOS komen, moest iOS 9.3.1 een probleem met het openen van linkjes verhelpen en liet iOS 9.3.2 de 9.7 inch-versie van de iPad Pro vastlopen. Hopelijk heeft Apple van zijn fouten geleerd en is deze versie beter getest zodat het een stuk stabieler is.

iOS 9.3.3 downloaden

Je kunt iOS 9.3.3 downloaden door op je iPhone, iPad of iPod Touch naar ‘Instellingen > Algemeen > Software-update’ te gaan, waarna de update automatisch verschijnt. De update weegt circa 54,4MB. Omdat de update onder andere de beveiliging van je toestel verbetert, is het dus aan te raden om niet te lang te wachten met downloaden.

watchOS 2.2.2

Apple heeft tevens een kleine update beschikbaar gesteld voor de Apple Watch. Versie 2.2.2 komt nu enkele maanden na de release van versie 2.2.1 uit en is mogelijk de laatste update voordat watchOS 3 officieel wordt gelanceerd. De huidige update lijkt tevens erg klein te zijn en is er enkel voor het repareren van wat bugs. Om te updaten ga je naar de Watch-app op je iPhone, tik je op het tabblad Mijn Watch en tik je op ‘Algemeen’ en daarna op ‘Software-update’.

Lees het laatste nieuws over iOS 9.3

Bron: MacRumors
Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen