De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Apple brengt iOS 9.3.2 uit met oplossingen voor bugs

Erwin Vogelaar
16 mei 2016, 19:41
1 min leestijd
Apple brengt iOS 9.3.2 uit met oplossingen voor bugs

Apple heeft iOS 9.3.2 uitgebracht. De update bevat enkele oplossingen voor bugs en beveiligingsverbeteringen. Snel downloaden dus.

Lees verder na de advertentie.

iOS 9.3.2

Apple heeft iOS 9.3.2 gepubliceerd. De update voor iOS 9 lost enkele problemen op en heeft ook enkele beveiligingsupdates om je iPhone, iPad of iPod touch een stukje veiliger te maken. Met de update is onder andere een bug opgelost waarmee de audiokwaliteit van sommige bluetooth-accessoires in combinatie met een iPhone SE niet om aan te horen was.

Ook is het probleem opgelost waarbij het opzoeken van een definitie in het woordenboek niet wilde lukken. Tevens is VoiceOver-stem Alex gerepareerd, want het kon voorkomen dat leestekens en spaties door een hele andere stem werden uitgesproken. De volledige lijst voor de update vind je hieronder.

iOS 9.3.2

Zoals je ziet wordt er niet gesproken over de Game Center-bug, waar gamers last van hebben. Apple heeft deze bug ook niet officieel bevestigd, dus wellicht is de probleemoplossing wel in deze update verwerkt, zonder dat het in de changelog terecht is gekomen. Wel is het door de update voortaan mogelijk om Night Shift en de Energiebesparingsmodus tegelijk te gebruiken.

iOS 9.3.2 is de zoveelste update voor een problematische lancering van iOS 9.3. Bij de start van de uitrol konden mensen door een fout niet langs het activeringsproces van iOS komen. iOS 9.3.1 loste even later een probleem met het openen van linkjes op.

iOS 9.3.2 downloaden

Je kunt iOS 9.3.2 downloaden door op je iPhone, iPad of iPod touch naar ‘Instellingen > Algemeen > Software-update’ te gaan, waarna de update automatisch verschijnt. De update weegt circa 88,5MB. Omdat de update onder andere de beveiliging van je toestel verbetert, is het aan te raden om niet te lang te wachten met downloaden.

Lees het laatste nieuws over iOS 9.3

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu