De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

iOS 9.3.2 lijkt vervelende Game Center-bugs op te lossen

Lars Paijmans
11 april 2016, 12:38
2 min leestijd
iOS 9.3.2 lijkt vervelende Game Center-bugs op te lossen

Vorige week verscheen de eerste bèta van iOS 9.3.2, waarna het lang onduidelijk bleef wat deze update allemaal in huis heeft. Bètatesters zeggen dat iOS 9.3.2 Game Center-bugs oplost, iets waar fanatieke gamers al tijden op wachten.

Sinds de komst van iOS 9 kampen verschillende gebruikers met bugs in Game Center, het sociale spelnetwerk iOS-games met elkaar verbindt. Deze problemen doken al op in iOS 8, maar met de komst van iOS 9 nam het aantal klachten in hoog tempo toe. Het probleem lijkt nu ook bij Apple doorgedrongen te zijn, want de eerstvolgende iOS-versie laat Game Center weer als een zonnetje lopen.

Lees verder na de advertentie.

iOS 9.3.2 Game Center-bugs opgelost

De opgeloste Game Center-bug werd ontdekt door TouchArcade, en in reacties van lezers is te zien dat de bug inderdaad bij veel mensen opgelost lijkt te zijn. Zelf hebben we geen last gehad van de fout, dus konden we niet testen of het probleem daadwerkelijk verholpen is. In onderstaande video kun je zien hoe deze vastlopers in de spel-app eruit zien.

Game Center broken in iOS 9

De bugs zorgen ervoor dat de Game Center-app direct vastloopt na het opstarten, of dat je alleen een wit scherm te zien krijgt en verder niets meer met de app kunt. Het is op dat moment zelfs niet meer mogelijk om de instellingen van Game Center te wijzigen via de Instellingen-app.

Als je een fanatieke iPhone-gamer bent en echt niet zonder Game Center kunt, zou je alvast de eerste bèta van iOS 9.3.2 kunnen installeren. Hiervoor moet je jezelf wel eerst aanmelden als bètatester. Bovendien lijkt iOS 9.3.2 geen omvangrijke update te zijn die grote nieuwe functies toevoegt. Het duurt waarschijnlijk niet lang totdat Apple de definitieve versie van iOS 9.3.2 uitbrengt voor iedereen. Zodra dit zover is, houden wij je uiteraard op de hoogte.

Lees het laatste nieuws over iOS 9

Bron: TouchArcade
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu