Download: 15 gloednieuwe iOS 8 wallpapers

Gijs Ettes
11 september 2014, 15:29
1 min leestijd
Download: 15 gloednieuwe iOS 8 wallpapers

Designer en twitteraar Jason Zigrino heeft een vijftiental iOS 8 wallpapers gepubliceerd. De nieuwe achtergronden kun je nu al downloaden en instellen op je iPhone.

Lees verder na de advertentie.

Download de iOS 8 wallpapers

Hieronder vind je de 15 iOS wallpapers op een rijtje. Wil je ze in .png-formaat downloaden, dan kun je op deze pagina terecht. Houd er wel rekening mee dat deze bestanden aanzienlijk groter zijn en dus langer duren om te downloaden. Een wifi-verbinding raden we daarom aan.

Lees meer over iOS 8

iOS 8 downloaden

iOS 8 is vanaf volgende week woensdag (17 september) te downloaden en brengt natuurlijk meer vernieuwingen met zich mee dan een aantal achtergronden. Denk aan diverse features als interactieve notificaties, een verbeterde integratie met OS X en nieuwe functies voor iMessage. In deze iOS 8 review lees je alles wat je moet weten over de nieuwe softwareversie.

Voordat je je toestel bijwerkt naar de nieuwe iOS-versie raden we je wel aan om een back-up te maken alle belangrijke contacten, foto’s en andere gegevens. Zorg ook dat je voldoende ruimte op je toestel vrijmaakt, anders lukt het downloaden en installeren van iOS sowieso niet. Meer ruimte maak je vrij door ongebruikte foto’s, apps en liedjes te verwijderen. Tevens kun je de cache van je browser (Safari) legen via ‘Instellingen > Safari > Wis cookies en gegevens’.

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen