iOS 8 vanaf 17 september beschikbaar

Gijs Ettes
9 september 2014, 19:48
1 min leestijd
iOS 8 vanaf 17 september beschikbaar

De iOS 8 release zal op 17 september aanstaande plaatsvinden, zo heeft Apple tijdens zijn iPhone-evenement bekendgemaakt. Lees verder om te zien of jouw toestel de update ook ontvangt.

Lees verder na de advertentie.

iOS 8 release: dit moet je weten

iOS 8 widgets

De iOS 8 release vindt dus twee dagen voor de release van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus plaats. De update wordt daarnaast beschikbaar voor de iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPod touch 5e generatie, iPad 2/3/Air en iPad Mini (Retina). De iPhone 4 en de oudere iPad vallen helaas af voor de update; deze apparaten zijn niet snel genoeg om de nieuwe iOS-versie vloeiend te draaien.

Voordat je je toestel bijwerkt naar de nieuwe iOS-versie raden we je wel aan om een back-up te maken alle belangrijke contacten, foto’s en andere gegevens. Zorg ook dat je voldoende ruimte op je toestel vrijmaakt, anders lukt het downloaden en installeren van iOS sowieso niet. Meer ruimte maak je vrij door ongebruikte foto’s, apps en liedjes te verwijderen. Tevens kun je de cache van je browser (Safari) legen via ‘Instellingen > Safari > Wis cookies en gegevens’.

Het laatste iOS 8 nieuws op een rijtje

Hieronder lees je de laatste nieuwsberichten met betrekking tot iOS 8.

Categorie: iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen