T-Mobile ondersteunt vanaf iOS 8 bellen over wifi

Amerikaanse klanten van T-Mobile kunnen vanaf iOS 8 bellen over wifi middels hun iPhone. Dat kon al met FaceTime, maar ook standaard telefoongesprekken krijgen wifi-ondersteuning. T-Mobile Nederland geeft in gesprek met iPhoned aan de ontwikkelingen op de voet te volgen, maar kan nog niet zeggen of de feature ook naar Nederland komt.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

iOS 8 bellen over wifiBellen over wifi wordt vanaf de herfst, als Apple de iOS 8 update beschikbaar stelt, beschikbaar en stelt (in ieder geval Amerikaanse) gebruikers in staat om te verbinden met een wifi-netwerk en een telefoongesprek te starten of een sms of e-mail te verzenden. Of en wanneer de feature naar Nederland en België komt, is dus helaas nog niet bekend.

Voor FaceTime-gebruikers wordt het overigens mogelijk om inkomende telefoontjes op wacht te zetten als je al in gesprek bent.

iOS 8: dit is er nieuw

iOS 8 is de nieuwste versie van Apples mobiele besturingssysteem, die beschikbaar wordt voor de iPhone 4S/5/5C/5S, iPad 2/3/Air, iPad Mini (Retina) en iPod Touch (5e generatie). iOS 8 kenmerkt zich onder andere door interactieve notificaties en widgets, een verbeterde zoekfunctie, meerdere toetsenborden om uit te kiezen en updates voor de Mail-app, Foto-app, Siri en Safari.

Alles weten over de vernieuwingen in de aankomende iOS-versie? Check ons iOS 8 overzichtsartikel met alle highlights en verbeteringen.

Lees meer over iOS 8

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.