iOS 8.4 aanstaande dinsdag vanaf 17:00 uur beschikbaar

Wouter Nijsen
28 juni 2015, 16:27
1 min leestijd
iOS 8.4 aanstaande dinsdag vanaf 17:00 uur beschikbaar

iOS 8.4 is aanstaande dinsdag vanaf 17.00 uur beschikbaar. Een uur later zal Beats 1, het wereldwijde radiostation van Apple Music, van start gaan.

Lees verder na de advertentie.

iOS 8.4 release op dinsdag

Dat schrijft Ian Rogers, voormalig CEO van Beats Music in een blogpost. Daaruit blijkt dat iOS 8.4, de update die tijdens WWDC 2015 werd aangekondigd, vanaf aanstaande dinsdag om 17.00 uur beschikbaar is. Dat is ietwat opvallend, omdat iOS-updates normaliter rond 19.00 uur worden uitgerold naar het grote publiek. Toch is het verschil te verklaren, want een uur later moet Beats 1 beschikbaar worden.

Beats 1 is de radiozender van Apple Music, die 24/7 muziek draait vanuit drie steden: Londen, New York en Los Angeles. Voor Beats 1 is de populaire BBC-dj Zane Lowe aangetrokken. Hij zal samen met andere dj’s muziek selecteren en draaien op de nieuwe radiozender van Apple.

Dit is er nieuw in iOS 8.4

iOS 8.4 is de laatste grootste update voor iOS 8, voordat Apple overgaat op iOS 9. De update staat voornamelijk in het teken van Apple Music en brengt een geheel vernieuwde muziek-app met zich mee.

ios 8.4 release

De muziek-app heeft in iOS 8.4 een nieuw design dat meer ruimte biedt voor afbeeldingen van albumhoezen en artiesten. Ook zijn onlangs toegevoegde albums en afspeellijsten gemakkelijker in de applicatie terug te vinden. Ook de MiniPlayer is in iOS 8.4 op de schop gedaan, waardoor muziek nu op een aantrekkelijk manier wordt getoond en fijner te bedienen is.

iOS 8.4 zal beschikbaar zijn voor alle apparaten die nu op iOS 8.3 draaien. Hieronder vind je een lijstje van alle iOS-toestellen die dinsdag geüpdatet kunnen worden.

  • iPad 2/3e generatie/4e generatie
  • iPad Air en iPad Air 2
  • iPad Mini 1/2/3
  • iPhone 4S/5/5C/5S/6/6 Plus
  • iPod touch 5e generatie

Het laatste nieuws over iOS 8.4

Categorieën: Apple, iOS
Thema's: Apple, Apple Music

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen