‘iOS 8.4 komt mogelijk met een nieuwe muziekdienst’

Rutger Otto
10 februari 2015, 10:40
2 min leestijd
‘iOS 8.4 komt mogelijk met een nieuwe muziekdienst’

Apple werkt hard aan updates voor de mobiele software. Hoewel we nog wachten op iOS 8.2 is het bedrijf al bezig met iOS 8.4. Komt Apple dan eindelijk ook met een nieuwe muziekdienst?

Lees verder na de advertentie.

iOS 8.4 update

Het bedrijf van Tim Cook heeft het er maar druk mee: momenteel werkt Apple aan iOS 8.2, iOS 8.3 én is iOS 9 al in de maak. Daar houdt het niet op, want volgens bronnen wordt ook iOS 8.4 al getest. Dat schrijft 9To5Mac, dat in Google Analytics al kon zien dat er bezoekers op de site kwamen die iOS 8.4 gebruikten. Daaruit kan worden opgemaakt dat Apple aan die versie van het mobiele besturingssysteem werkt.

De iOS 8.4 update draagt codenaam Copper, wat een populair ski resort in Colorado is. Volgens bronnen komt iOS 8.4 pas beschikbaar nadat de Apple Watch verkrijgbaar is, dus gebruikers zullen er nog even op moeten wachten. De Apple Watch staat gepland voor een release in april.

Beats Musicbeats music kosten

Bronnen zeggen dat Apple het momenteel in overweging neemt om iOS 8.4 als de update te gebruiken om een nieuwe op Beats gebaseerde muziekdienst te lanceren. Als Apple mikt op een release in juni, kan het bedrijf de muziekdienst tijdens de jaarlijkse Worldwide Developers Conference tonen.

De geruchten over wat Apple met Beats Music van plan is doen al lang de ronde, maar Apple heeft nog niet bekendgemaakt wat het ermee wil doen. Wellicht wordt Beats Music standaard meegeleverd met iOS, maar misschien werkt het bedrijf wel aan een compleet nieuwe muziekdienst die alleen de kennis en techniek van Beats Music gebruikt.

Andere nieuwe versies in de maak

iOS9

iOS 8.2 wordt ondertussen al sinds november getest en de eerste iOS 8.3 beta werd gisteren uitgebracht. Deze update zal ondersteuning bieden voor CarPlay en tweestaps-verificatie voor Google-accounts. Inmiddels is ook de eerste informatie over iOS 9 uitgelekt. Volgens de laatste geruchten zal de nieuwste versie van iOS geen grote nieuwe functies krijgen, maar juist focussen op verbetering in de software.

Lees meer over iOS 8

Via: 9To5Mac
Categorieën: Geruchten, iOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen